Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.12.2012

Tienhaarassa


Tältä näyttää mun päivän pääateriaTulin juuri salilta ja oli niin mahtava päästä treenaamaanRinta/olkapää/ojentaja treeni takanaEnsinnäkin pariin päivään en ole päässyt treenaamaan lainkaanJa toiseksi tällä viikolla on ollut mahtavaakun on päässyt nimenomaan juuri salille tekemään kunnon punttitreeniäSellaisia ei hirveän montaa pysty tekemään viikoillajoilla on useampi kahvakuulatuntiMutta nyt Toimelan tunnit ovat joulutauolla ja mulla riittää energiaaEnnen salia kävin palaveeraamassa kahvakuula DVD'n tiimoilta ja sitä meni taas lisää painoonTammikuussa luvassa uunituoreita levyjä!

Takana on huippu viikkovaikkakin takana on kyllä pari vähän rankempaa päivääJoku voisi sanoa että aika rankka viikkomutta mä en vain voi ajatella niinKaikella on aina tarkoituksensaSuuria muutoksia on ilmassa ja niistä lisää tuonnempanaTäytyy kyllä myöntää että tällä viikolla on takana monta valvottua yötäNyt seison taas tienhaarassa jossa on valittavana se helpompi tie joka ei itselle ole se kaikista rakkainJa sitten se vaikeampi tie joka vähän pelottaakinTässä jälkimmäisessä mennään kohti unelmaani ja sitä mitä aina olen halunnutEnsimmäisessä pääsisi helpommalla mutta saisi sitten ajatella joskus myöhemminettä "Olisiko vain pitänyt"?

Joka tapauksessa tällä hetkellä olo on hyvä ja rauhallinen ja päätös on tehtyOlen varma siitä mitä haluanPäätös itse asiassa oli jo tehty jo jokin aika sittenmutta kyllä sitä asioita ihan tosissaan viimeiseen asti puntaroiValitsin nyt taas sen "pelottavamman" tien kohti unelmaani. Muistan niin hyvin vielä kun jäin toimistotöistä pois ja päätin alkaa yrittäjäksiMinulle sanottiin mm"Nyt en voi kyllä sinua onnitella - aivan älytöntä"Nyt tällaisia Besser Wissereitä ja negatiivisia ihmisiä ei onneksi ole enää ympärilläni antamassa viisaita neuvojaan ja loistavia mielipiteitäänNyt on ympärillä ystäviä ja ihania ihmisiä jotka kannustavat ja auttavatKiitos heille siitä! 

Viikonloppuna on ohjelmassa vähän kirjanpitojuttujasekä vielä pari tapaamista ja treeniä tottakaiJa pakkaamista. Ja tärkeimpänä kaikesta yhteistä aikaa mun pikkuisen kanssa <3 Pulkkamäkeä ja kaikenlaista puuhastelua3 yötä reissuun!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Jänniä aikoja elät, valvottuja öitä on varmasti edessäkin kun tuleva on tuntematon. Kuinka mahtavalta se sitten lopussa tuntuu, sanoinkuvaamattoman! Teet varmasit oikean päätöksen, unelmiin pitää kurkottaa - aina. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janina! Ihan totta. Se on aina pahinta kun ei tiedä mitä tapahtuu. Kiitos tsempistä ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa että kuuntelet sydämesi ääntä ja uskallat tavoitella unelmiasi! Good for You : ) ihanaa ja aurinkoista reissua!

  Karabella

  VastaaPoista