Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.12.2012

Treenipäiväkirjaa ja asiaa arvonnoista


Joulukalenterin ensimmäisen luukun palkinto on arvottu ja voittaja julkistettu facebookin kommenttiboxissa. Ja nyt tosiaan tuo joulukalenteri kisa on ollut ainoastaan facebookissa mutta koska sain palautetta että kaikki eivät siellä ole niin joulukalenterin luukkuja avautuu myös tänne blogin puolelle!


Tässä Facebookin tämän päiväinen joulukalenteriluukku


"Toinen luukku paljastaa tarjouksen. Tammikuussa kahvakuulavalmennus 2 yhden hinnalla! Tuo ystäväsi mukaan! Ohjelman suunnittelu sekä yksityisohjaus 110 eur kahdelle! Tarjouksen lunastus ja ajanvaraus sähköpostitse hanna@sportslady.fi. Tarjous voimassa vain tänään."


Muistattehan myös tuon "Superkuntoon 2013" arvonnan! Täältä ohjeet siihen osallistumiseen! Palkintona Kati Alanderin ja allekirjoittaneen treeni- ja ravinto-ohjelmat! Kannattaa osallistua!  

Mä oon viettänyt todella rauhallista sunnuntaitaIhanaa kun saa lukea Hesaria aivan rauhassa ja syödä aamiaista! Kävin kävelyllä ja vein samalla yhden kahvakuulan uuteen kotiinFyysistä aktiivisuutta tuli myös kun lapioin auton kinoksestaLoppupäivän ohjelmassa joulukorttien postitusta ja muiden asioiden hoitamistaEnsi viikko vielä aikaa hoitaa joulutervehdykset ja pakata matkalaukku. Oon tosi iloinen kun oon päässyt tällä viikolla näin monta kertaa kävelylle! 


Tän viikon urheilut näytti tältä 

Maanantai
Aamulla kahvakuulaa

Tiistai 
Aamukävely
Illalla Shape -tunnilla ja aerobista salilla

Keskiviikko
Aamukävely
Illalla ratsastustunti

Torstaina 
Kahvakuulaa asiakkaan kanssa
Illalla tunnit Snellun koululla

Perjantai
LEPO

Lauantai 
Kävelylenkki

Sunnuntai
Kävelylenkki2 kommenttia:

  1. Hei Hanna! Onko mielestäsi kahvakuulailu hyvä treenimuoto raskaana olevalle? Olen viikolla 22 raskaana ja aloitin juuri kahvakuulailun pitkän tauon jälkeen. Se kuitenkin nostaa sykettä aika tavalla ja mietinkin, onko se tässä vaiheessa vielä turvallista? Onko kenties jotain liikkeitä, mitä tulisi välttää?

    VastaaPoista
  2. Moi! Raskaana ollessa tulisi välttää sykkeen nousua hirveän korkealle. Kuulaillessa se saattaa nousta ja kyllä mä varmasti itse välttäisin sitä. Itse kävin salilla ja kävelyllä. Kävelyä loppuun asti ja salilla käynnin lopetin muistaakseni pari kk ennen synnytystä. Kannattaa kuunnella itseään mitä kroppa sanoo. Etuheilautus on varmasti masun kanssa hankala tehdä ja samoin rinnalle vedot ja monet muutkin liikkeet. Kyllä sä ehdit kuulailla sitten kun vauva on syntynyt :) Onnea vielä sinne ja tsemppiä odotukseen!

    VastaaPoista