Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.12.2012

Sukhumvit S31 hotelli Bangkokissa - I'm in heavenThis is something! Tultiin Pattayalta tänään BangkokiinYövymme 3 yötä S31 Sukhumvit hotellissaKiitos tästä hotellivinkistä mukavalle asiakkaalle CocoVi Bar'lla joka tätä paikkaa minulle suositteliJos siis tätä luet niin kiitos! Me ei tänään aiota edes poistua hotelliltaOltiin varattu upea 80 neliön Panorama SviittiTänne tulee omat portaat ja huoneessa kelpaa olla kun näkymät on huikeatSyötiin ihana lounas hotellin ravintolassa ja nyt relataan huoneessaSitten salille ja hierontaan ja kasvohoitoa kehiinIllallinen meillä on varattu hotellin omasta näköalaravintolastaOh la laa! Me viihdytään!

2 kommenttia:

 1. Hei Hanna!

  Löysiin blogiisi, kun aloin tekemään matkasuunnitelmia joulukuulle 2013. Lennot on ostettu Bangkokiin ja tarkoitus olisi nähdä joulun ja uudenvuoden aikaan samat kohteet, joissa tekin kiertelitte 2012 joulukuussa (bangkok, pattaya, koh samet). Pakko kysyä, että koska te bookkasitte itsellenne hotellit matkaa varten? saitteko tämän ihastuttavan huoneen varattua paikan päältä?
  itseäni niin hämää, kun kaikki hotellin varausohjelmat (booking, agoda..) näyttävät että melkein kaikki hotellit joulukuun lopulla olisivat lähes loppuunmyyty.. voiko tämä pitää paikkaansa. Tuon S31 hotellinkin ilmoittaa loppuunmyydyksi :/

  kiitos tuhannesti jos jaksat vastata, ei tarvitsisi käyttää turhaa energiaa stressaamiseen hotellien varaamisesta! :) ..ja hyvät vinkit matkan suunnitteluun on tietenkin tervetulleita. :)

  terv. innokas kahvakuulailija, joka taitaa jäädä seurailemaan blogiasi uusien vinkkien toivossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Varasin tän Bangkokin hotellin noin 2 kk ennen reissua suoraan hotellin omilta sivuilta. Suosittelen! Meillä oli panorama suite. Upea huone ja todella hyvä hotelli. Siellä on myös hyvä sali ja ohjattua liikuntaa myös.

   Sametilla oltiin 2 eri hotellissa. Lima coco oli kiva. Sitä voin suositella.

   Pattiksella meillä oli condo kuukaudeksi ja sitä pidettiin tukikohtana saarireissuillekin. Kuukauden vuokra oli noin 200 eur sähköinen ja siivouksineen,

   Pattiksella Tony's on hyvä sali ja siellä on tenniskentät ja altaat ja saunat ja kaikki. Kannattaa mennä. Ja Twin Tiger Muay Thai'ssa käytiin thaiboxaamassa.

   Lue ne mun reissu postaukset läpi niin voit saada jotain vinkkiä sieltä :)


   Poista