Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.12.2012

Tiikeripäivä

Tänään mentiin katsomaan tiikereitä Tiger Zoo'hon. Oltiin kovasti odotettu ja aikaisemmin valas- tai delfiini show't nähneenä reissuilla ajattelin että tämä olisi hieno kokemus. No toisin kävi. Tiikerit olivat pienessä häkissä ennen esitystä ja sieltä ne kyllästyneinä laahustivat areenalle. Ei ollut yhtään iloa tässä ja oli pakko lähteä kesken pois.

Seuraavaksi mentiin katsomaan kun kyltissä luki näin (kuva alla). Pikkuiset tiikerin poikaset olivat häkeissä ja nälissään itkivät siellä. Sitten turisti penkille istumaan, pennulle maitopullo suuhun ja turistin syliin. Kun kuva oli otettu, pennulta otettiin pullo pois ja takaisin häkkiin itkemään. Nyt tuli myös minulta itku..


Sitten oli sikojen juoksukilpailu ja niistä en edes laita tähän kuvaa. Ei pystytty edes jäämään katsomaan "kisaa" kun näimme miten pienissä karsinoissa siat olivat. Niillä oli kuuma eikä yhtään liikkumatilaa. Sitten oli krokotiileja, joita sai ruokkia. Ja yksi (huumattu myös) krokotiili, jonka kanssa sai ottaa itsestään kuvan. En voi suositella paikkaa kenellekään, en ole ikinä nähnyt vastaavaa eläinten väärinkohtelua..- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommenttia:

 1. Kurja kuulla ja hienoa, että otit tämän eläinrääkkäysasian esiin. Paras tapa vastustaa moista eläinrääkkäystä on jättää väliin kaikki tiikeri, delffiini, krokotiili yms. showt. ja elefanttisafarit. Kaikki nämä ovat julmaa eläinrääkkäystä, jota tapahtuu niin kauan, kun ihmiset ovat valmiita moisen katselusta maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko ottaa se esille kun tällaista julmuutta näkee. Euroopassa asiat vielä suht ok eläimillä. Kaikkien vain pitäisi lopettaa käymästä. Suurin osa oli jostain Koreasta ja Kiinasta täällä. Nähtiin yhdet Hollantilaiset tyypit jotka myös olivat todella järkyttyneitä. Kyllä oikeasti suretti niin paljon..

   Poista
 2. Kauheeta


  Oon kattonu dokkareita jossa on ollu puhetta näistä huumatuista eläimistä. Tiikerinpentutarina :(

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen vain kuullut juttuja. Okei, huumattuja apinoita olen nähnyt kyllä thaikuissa aikaisemmin. Ne olivat surullisia. Ketju jalassa ne joutuivat tekemään ties mitä temppuja :( Voi kun pystyisi auttamaan näitä eläimiä..

  VastaaPoista
 4. Me käytiin Phuketissa eläintarhassa eikä ollut itku kaukana sielläkään. Haiseva paikka, jossa eläimet on pienissä tiloissa ja tosiaan varmasti suurin osa huumattuja noiden esitysten jne. vuoksi. Norsut pienien, noin metrin mittasten, kettinkien kanssa kiinni maassa. Ihan kamalaa ja päätin etten enää ikinä mene eläintarhaan jos tuonne päin lähden. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista kivointa on käydä syöttämässä banskuja norsuille farmilla viidakossa. Siellä niillä vielä on ok oltavat ja isot aitaukset. Ei maksa mitään ja eläimet onnellisempia :) Khao Lakissa käytiin näin..

   Poista

 5. Mä yleensä yritän kaikkia ulkomailla reisaavia ystäviä varoittaa paikoista. Ne on niin eläinrääkkäystä, eikä monet sitä edes tajua. Kaikki missä eläimien kanssa voi ottaa yhteiskuvia, tietää sitä että eläin on pyydystetty jostain ja sitä käytetään vain turistien rahojen blokkaamiseen. Myös kaikki sirkukset yms missä yleensä käytetään eläimiä tulisi kiertää kaukaa.

  Varsinkin tuolla aasian maissa eläimillä ei ole mitään arvoa... :(

  VastaaPoista
 6. No se on kyllä totta. Täällä nämä kohtelee muutenkin eläimiä miten sattuu, kissoja ja koiria.. Ja kyllä pikkulapsetkin on miten sattuu. Suomessa tulisi siihenkin asiaan joku heti puuttumaan jos lapsi hengailisi likaisena kaljabaarissa ja juoksentelisi välillä kadulle..

  VastaaPoista