Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.12.2012

Tiistai-ilta ja muistutus Sports Ladyn ale-koodeista

Kävin Alexiumilla tekemässä päivän salitreenin (selkää ja habaa) ja oli jotenkin aivan mahtava fiilis päästä heilumaan raudan kanssa! Huomenna yritän ehtiä tekemään rinta/olkapää/ojentaja -treeniäTällä viikolla ei kuulatunteja enää ole joten aikaa on treenailla mitä itse vain tykkääTorstaina ehkä teen kotitreeniä kuulan kanssa kun lapsiparkit ovat kiinni.
Lapsen ottama kuva kun opeteltiin käyttämään kameran  "etsii hymyä" toimintoa
Ilta on mennyt leppoisasti kotona ja taas on monta Kahvakuula DVD -levyä lähtenyt uuteen kotiin. Ollaan puuhasteltu pikkuduudsonin kaa kaikkea kivaa ja harjoiteltu käyttämään meidän uutta pikkukameraa! 

Sitten muistutusta ale-koodeihin! Vielä ehdit ennen lomaani tilaamaan verkkokaupasta joululahjatEsim. lahjakortin tai sen pinkin 8 kg Russianin ja DVD-levyn josta on jouluinen tarjouskoodikin olemassa.


Ale-koodi kuula+DVD

Sports Lady Webshopissa on teille ale-koodilla XMAS2012 pinkki Russian 8 kg + Sports Lady Kahvakuula DVD yhteishintaan 57 eur (ovh 66.90 eur)Etu on voimassa 7joulukuuta asti. Ja sitten 10joulukuuta jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan tammikuussa.


Alekoodi lahjakortteihin

Verkkokauppaan on luotu oma ale-koodi XMAS2012 jolla saatte 10 prosentin alennuksen kun teette lahjakorteista tilauksen 7joulukuuta mennessä.

Tänään on ollut aivan loistava päivä ja oon kyllä NIIN fiiliksissä yhdestä jutusta!

XoXo
Sports Lady

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti