Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.7.2013

It's Monday

Heippa ihanat!

Taas lähtee uusi viikko käyntiin. Pari viikkoa olisi tarkoitus jossain määrin vielä tehdä töitä mutta kevennetysti kuitenkinPuistotunnit on normaalisti ja muutama ohjauskin tällä viikollaUlkona ovat kaikkien treenattavien ohjaukset tälläkin viikollaViime viikolla oli kivasti porukkaa puistotunneilla sekä Kumpulassa että Kaivarissa! 
Kumpula keskiviikkona
Kaivari torstaina

Puistotunneille on tällä viikolla tarjous kortista 5 kertaa 28 euroa ja tarjous on voimassa tämän viikon! Tilaukset hanna@sportslady.fiTunteja on kesän aikana vielä 6 kertaaHeinäkuun viikot 29 ja 30 olen lomalla ja tunteja ei ole

En tiedä vielä mitä teen lomallaEilen mä katsoin äkkilähtöjä ja tekisi mieli mennä viikoksi jonnekin yksin jos saa edullisesti jonkin reissun. Edellyttäen että saan asuntoasian siihen mennessä kuntoonMä oon jättänyt 2 asunnosta tarjouksetToinen ei mennyt läpi ja toisesta tuli vastatarjous. Nyt mennään taas katsomaan yhtä (ihanaa!?) asuntoa ja iltapäivällä paria muuta! Elokuun lopussa on sanottava hyvästit rakkaalle "White Käpylälle"Tää on ollut mulle kaikista rakkain koti ikinä! Jos tietysti Porin kotia ei lasketa missä asuin suurimman osan elämästäniSe on nyt myynnissä ja siitä saa joku lapsiperhe aivan ihanan kodin! 

Nummi Porissa
Viime viikko meni siis asuntohommissa ja ne asiat on nyt olleet päällimmäisenä mielessäTreenaaminen on ollut tosi fiilispohjaltaEnimmäkseen pyöräilyä ja kävelyä ulkonaKahvakuulaa ulkonaTulipa viime viikkoon yksi salitreenikin ja spinning tuntiSe oli kivaa pitkästä aikaa! Nyt me lähdetään katsomaan uutta mahdollista kotia ja uimaan! 

Aurinkoista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti