Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.1.2015

Torstain kuulumisia


Hei! Mitä teidän viikkoon on kuulunut? Mä istahdin juuri sohvalle ja vihdoin taas blogin kimppuun. Tammikuu arvantenkin on aika reipastahtinen ja viikko on taas mennyt tosi nopeesti. Tänään ja huomenna annan kropan huilia lihaskuntotreeneistäja kyllä alkaa viikon tunnit ja treenit aamulenkkeineen tuntua. Huomenna on omista treeneistä täysi lepomutta asiakkaille mennään koko päivä. Tunnit on lähteneet hyvin käyntiin ja keskiviikon ja torstain päivätunneilla (Method Putkisto ja MP Pilates) on kaksi satunnaista paikkaa jonne voi tulla ilmoittautumattakinkun sopii aikatauluun. Kuulan kanssa on ollut mukavia uusia virityksiä ja on ollut ihanaa pitää tunteja. Etenkin kun polvi alkaa tuntua hyvältä ja uskallan sillä jo kyykkäilläkin. Uusia treenattavia on nyt tullut ja kalenteri alkaa vähitellen olla täynnä! 

Omat treenit olen päättänyt pitää ohjelmassa töistä ja tunneista huolimatta. Käyn aamuisin kävelyllä (yhtä aamua lukuunottamatta jolloin pidän täyden levon) ja 3-5 kertaa viikossa (jaksamistasosta ja tunneista riippuen) teen oman lihaskuntotreenin. Oon tosi iloinenettä polvi alkaa tuntua hyvältä ja oon vain yksinkertaisesti päättänytettä se tulee kuntoon ja vielä juoksenkin. Se on muuten niin totta mitä sanotaan. Muutosta ei tapahdu niin kauan kuin et itse usko siihen. On se sitten kyse painonpudotuksesta tai mistä vain on olennaisen tärkeääettä pää on mukana hommassa! 

Tänään päivitettiin muuten myös tukkaa (kiitos Birgitta) ja kyllä mä sitä vaaleaa väriä kuitenkin kaipaan. Joten kesää kohti suunta on taas vaaleammaksi! Instassa löytyy uudesta tukasta kuvaa. 

Viime sunnuntain kurssi sai todella hyvää palautetta ja jatkoa toivottiin mahdollisimman pian ja nyt sitä siis tulee. Helmikuun lopussa jatketaan perehtymistä luonnolliseen ravintoon ja valmistetaan mm. aamupaloja. Ilmoittautua voit jo nyt (paikkoja rajallinen määrä)! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti