Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.1.2015

Luonnollista ravintoa, aineenvaihdunnan tehostamista

Pidin tänään Kumpulassa kurssin, jossa tavoitteena oli perehtyä luonnonmukaisen ravinnon etuihin, käydä läpi aineenvaihduntaketjun tehostamista ja sitä kuinka kehoa voi lähteä puhdistamaan vähitellen omilla valinnoilla. Oikea ravitseva ruoka on mahdollisimman aitoa ja alkuperäistä ja siinä on makua ja väriä ilman kemikaalejaTuoreessa ja aidossa ruuassa on aina myös tarvitsemamme ravintoarvo. Se puhdistaavirkistääparantaa ruuansulatustavähentää mielihaluja huonompiin ruokiin ja tekee kauniimmaksi!Luennon lomassa valmistettiin erilaisia puhdistavia smootheja ja näkökulma oli siinä kuinka vihersmoothien voi vähitellen alkaa asteittain tekemään niin, että se on helposti lähestyttävä. Tai oikeastaan ei voi puhua niinkään luennostasillä enemmänkin oli juuri sitä vuorovaikutteisuutta ja keskustelua mikä oli ajatuksenakinIltapäivän aikana käytiin läpi asioitajoilla päästä kohti kehon tasapainoa ja puhdistautumista pienin muutoksin. Se ei käy hetkessäsillä kehon puhdistumiseen vaikuttaa soluissa ja elimistössä olevan kuonan ja myrkkyjen lisäksi myös mahdollinen henkinen lasti. Olemme kokonaisuus johon ravinnon lisäksi vaikuttaa myös suureksi osaksi mieli. Keholle on annettava aikaa ja on hyvä edetä pienin muutoksin

Keväällä lisää kursseja, joissa käydään läpi lisää terveellistä ravitsemusta ja opetellaan valmistamaan jälleen terveellistä ruokaa. Erityylistä kuin tänään! Stay tuned!


Kiitos, ihana porukka oli ja iltapäivä meni kuin siivillä. Loppuhuipennuksena vielä makuhermoja kutkuttava suklainen raw mud cake! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti