Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.1.2015

Nesteitä poistava aamusmoothie


Terkkuja aamulenkiltä! Aloitin eilen taas aamukävelyt. Tuntuu niin hyvälle taas loman jälkeen ja täytyy sanoa, että pitkä joululoma teki hyvää. Ja kaikki se nollaus normaaleista arkirutiineista. Sitä puhkuu taas intoa omaan treeniin ja työntekoon. Ja musta on niin ihana palata normaaliin ruokavalioonOlo on heti paljon parempi ja ihossakin jo huomaa taas muutoksen! Tulipa kokeiltua sitten joulukuussa tuota "syön normaalia tavallista ruokaa" -ruokavaliotaEi sovi mulleRuokavaliolla on niin iso merkitys! Niin mielialaanulkonäköönkuin yleiseen hyvinvointiinkin sekä hormonitoimintaanMoni yliherkkyysja vaikkapa migreeni ja iho-ongelmatpuhumattakaan suolistovaivoista tai immuniteetista on täysin korjattavissa ruokavaliolla. Ei tarvinnut kuin kuukauden syödä mitä sattuuniin saa kyllä kropan ja naaman aivan sekaisin. Miksiköhän sitäkin oli pakko kokeilla? Nyt on taas hyvä olla ja mielikin virkeä!


Loman ja herkuttelun jälkeen keho huutaa myös lehtivihreää extrapaljon ja myös nesteitä poistavaa selleriä. Selleri on hyvä ja virkistävä kuidun, C- ja B-vitamiinien lähde. Sillä on erittäin diureettinen vaikutus, joten jos haluat poistaa nopeasti kehosta nestepöhötystä ja kuonaa, niin selleri on tähän erinomainen ase. Jos vihersmoothie ei uppoa, voit lisätä selleriä vaikka marja/banaani smoothienkin joukkoon. Silloin se on helpommin lähestyttävä. Moni ei selleristä pidämutta kaikkeen tottuu!

Nesteitä poistava aamusmoothie

Pala kurkkua
1/2 rasiaa pinaattia
1/2 puskaa korianteria
1/2 sitruunan mehu
1 sellerin varsi
Suolaa reilusti
Noin desi vettä


Pakko vielä mainita tuosta tuolista, joka näkyy taustalla.. Lomalla innostuin käymään kerran kirppiksellä, josta löysin hienot lautaset. Ja eilen kävin Kierrätyskeskuksesssa. Mun on pitkään pitänyt hankkia tuolit keittiöön ja löysin nämä vanhat, puiset, tuolit Espoon Kierrätyskeskuksesta. Maksoivat yhteensä vain 18 euroa. Nyt niissä on päällisten paikalla tyynyliinat, mutta pitää päällystää istuinosa vielä kunnolla. On ehtinyt lomalla laittaa vähän kotonakin kaikkea, siivoilla kaappeja ja vaihtaa järjestystä ja vähän sisustaa. Hyvä loma ja innolla aloitan työt huomenna. Itse asiassa taitaa tämäkin päivä jo mennä vastaillessa meilieihin ja kirjanpitohommissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti