Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.1.2015

Treenivinkkejä TRX-treeniin ja kotitreeniin & new shoes

Tää työviikko on tuntunut suorastaan lomalta. Ennen mulla oli aina torstaisin ja perjantaisin illalla tunnit, ja nyt kun ne on siirtyneet maanantaille ja keskiviikolle, tuntuu ihan luksukselta, että joka to ja pe ei olekaan välttämättä aina töissä illalla. Kolmen vuoden ajan olen tottunut olemaan! Eilen tein kotitreeniä oman kehon painolla ja tänään TRX:llä kotona.


Tosi hyvän treenin saat aikaiseksi, kun valitset kolme liikettä ja teet niitä 20 min putkeen vuorotellen.

Eilisessä treenissä tein
- 6 toistoa "kahva-apinaa"
- 12 romanialaista maastavetoa
- 8 punnerrusta

Näitä kolmea liikettä vuorottelin sitten 20 minsaa ilman taukoja.

Aamuisin oon käynyt kävelyllä joka päivä ja eilen sain vihdoin aikaiseksi hommata ice bugit (kuva on Instassa). Partiokaupasta. On muuten niin mielettömän hyvät jalassa. Edelliset vaelluskengät on oikeasti 11 vuotta vanhat ja ne painaakin ihan hulluna (ja on liukkaat). En tajua miksen ole aiemmin ostanut uusia..? No vanhat on olleet ihan hyvät ja ehjätenkä oo tajunnut että kengät voi todella pitää peilikirkkaallakin jäällä. Mutta näillä pysyy pystyssä peilijäisessä alamäessäkin, ja ylämäet menee jäästä huolimatta reippaasti eikä jalat lipsu! Meni ensimmäisellä lenkillä toviettä uskalsin päästää kropan rennoksi ja lisätä vauhtia liukkaudesta huolimatta! Oon niin happy happy näistä kengistä! Nyt kelpaa aamulenkkeillä. Sisälle kun en millään halua mennä tekemään aerobisia treenejä.

Tänään ilta on sujunut rauhallisesti kotona. Tein TRX:llä treenin ja oon valmistellut sunnuntain "Startti luonnollisuuteen" -kurssia ja levännyt. Kurssille on vielä kaksi paikkaa jos haluat tulla! Huomenna oon taas Kisakalliossa koko päivän anatomiaa opiskelemassa ja sunnuntai niin ikään on työpäivä. Nolla vapaapäivää tällä viikolla :) Pitää levätä ja ottaa rennosti niin jaksaa ensi viikon rutistukset! 
lämmittelyä
TRX Chest Press
TRX Hip Abduction (loistava liike sisäreisille olkapäille ja corelle) - avaa jalat mahdollisimman auki ja pysy alhaalla Startti luonnollisuuteen – virkeyttä, voimaa ja puhtautta raakaherkuista

Kurssilla puhutaan terveellisestä ja puhdistavasta raakaruuasta ja opetellaan valmistamaan herkullisia smootheja ja raakakakkuja. Opit tuntemaan luonnonmukaisen ravinnon hyödyt, sekä huolehtimaan aineenvaihdunnasta ja elimistösi tasapainosta.

Laatupäivitä kehosi ja tule nauttimaan terveellisestä ja herkullisesta sunnuntai-iltapäivästä Kumpulan Kylätilaan.

Sunnuntai 18.1.2015 klo 15.30-18.00

Hinta 34 eur

Ilmoittautumiset hanna@sportslady.fi


Niin ja kurssin jälkeen voit jäädä vielä kuulatunnille 18.30-19.30!

kutsui se sohva lopulta muakin

Tunnelmallista lauantai-iltaa teille <3

6 kommenttia:

 1. Hei, mistä tuollainen TRX-vempele kannattaisi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan Jenkeistä tilata. Suomessa ovat paljon kalliimpia. Oman ostin TRX Finlandin koulutuksesta.

   Poista
 2. Moikka! Heei mistä oot TRX-nauhan hankkinut, vai löytyykö ihan normi urheiluliikkeistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lili! Ei varmaan normi urheiluliikkeissä ole, ainakaan TRX:n omia, ehkä joitain vastaavia voi olla? Kannattaa katsoa netistä!

   Poista
 3. Onko toi TRX sellanen että siihen kannattaa satsata? Ilemisesti aika monipuolinen laite?

  VastaaPoista
 4. Moi Laura! Se on aika kallis ja monelta salilta kyllä löytyy se nykyään. Itse käytän tätä asiakkaiden kotitreenissä ja otan myös nämä salille mukaan jos siellä ei ole. Jos en tarvitsisi ammattikäyttöön näitä, saattaisin harkita kaksi kertaa niiden hankkimista.

  VastaaPoista