Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.1.2015

CocoVi Pop Up Store


Sain kutsun entisen työnantajani CocoVin bloggaajatapahtumaan Unioninkadun Pop Up Storeen. Töiden takia missasin oikeastaan koko tilaisuuden, ehdin paikalle vasta 15 min ennen päättymistä. Aamupäivän töitä tehneenä maistui kyllä paremmin kuin hyvin Toman tekemät crackerit ja quacamole sekä smoothie ja suklaa. Ja oli huippu nähdä Mikkoa ja Tomaa pitkästä aikaa :) Mahtava meininki!


CocoVin Pop Up Store on auki ensi viikon loppuun asti. Hyviä tarjouksia ja loistava palvelu. Ostin näitä uusia protskupatukoita ja pakuriteetä. Goodie bagissa oli myös uusia patukoita ja uudet viher- ja protskujauheet. Testataan näitä siis.

2 kommenttia:

  1. Moiks Moiks! Mitä olet mieltä näistä siemenistä yms. yliannostuksen suhteen. Lähinnä mietin kun on tullut hamstrattua hampunsiemet, chia, maca jauhe ja tietty kookosöljy myös. Miten noiden rytmittäminen ettei saisi liikaa jotain ja jäisi ilman jtn. Mm. Macastahan sanotaan että pitäisi tauottaa joskus ettei kroppa pääse tottumaan sen saantiin. Tulisiko syödä siis kaikkia säännöllisesti, (määrät?!?) vai vuoroviikoin tms.?

    VastaaPoista
  2. Kohtuus kaikessa on aika hyvä ja kannattaa vaihdella foodeja. Maca on adaptogeeni ja sitä on hyvä syödä vaikka 2 viikon seteissä ja pitää sitten taukoa. Muutoin elimistö adaptoituu siihen eikö haluttua vaikutusta välttämättä saavuteta enää. Itse käytän chia siemeniä lähes päivittäin, muita foodeja harvemmin. Ehkä kerran tai pari viikossa. Kookosöljyä kyllä päivittäin mutta määrällisesti suhteellisen vähän.

    VastaaPoista