Sports Lady®

Sports Lady®

1.6.2015

Monday






Uusi viikko ja uudet haasteet edessä. Viime viikko meni treenien puolesta kevennetysti. Viikonloppu oli täynnä ihanaa juhlaa ja tunteita. Mun rakas ystävä väitteli perjantaina. Olin seuraamassa myös väitöstilaisuuden ja illalla oli sitten karonkka. Miten onnellinen ja ylpeä voi ystävästään olla. No sitten lauantaina aamulla ekaluokkalainen sai ekan todistuksensa. Oli kiva juhla, mutta samalla päivä oli myös vähän surullinen. Lasten ihana ope vaihtaa koulua ja meille se oli tietysti surullinen juttu. Mutta murhe unohui juhlan jälkeen, kun vein lapset Kumpulan maauimalaan. Viiden tunnin reissu ja kesä oli alkanut :) Itse tykkään uida ulkona eniten. Noin kuin muutenkin liikkua ulkona :) Reilu kilometri taisi altaassa taittua.



Eilen kuntoiluna oli siivoamista ja illalla kuulatunti. Oon vuokrannut sunnuntai-illan tunteja varten Liikuntavirastolta kentän Käpylästä. Se oli "ainoa kenttä joka oli vapaana Kumpulan ja Käpylän alueelta". Totuus on kuitenkin se, että onhan niitä muitakin kenttiä. Nyt jouduin sanomaan kentällä pesistä pelanneille tyypeille, että mulla on varaus. Me oltaisiin hyvin ja paljon mieluummin voitu kuulailla Kumpulan Intianpuistossa ja pesäpalloilijat olisivat voineet treenata "omalla" kentällään. Mutta tää Suomen virastomeininki ja byrokratia.. Kumpula on sitä Rakennusviraston 250 eur aluetta tai "pidä tunti ilmaiseksi" -aluetta.. Ystävällisesti sanoin palloilijoille, että eiköhän me samalle kentälle mahduta, mutta pallo kuulemma lentää taakse asti joten turvallista se ei olisi ollut. Harmitti heidän puolesta, vaikka olin itse maksanut kentästä. Silti. Minkä takia tässä maassa pitää tehdä asiat niin vaikeaksi aina. Sori pakko taas avautua tästä typerästä Rakennusviraston puistojumppa -asiasta. Ja mediassa juttu vielä uutisoitiin, että "puistojumpat on pelastettu". Höh, katinkontit.. Kriittisesti luen muutenkin uutisia, ja jotenkin tuntuu että asioita ei aina selvitetä kunnolla.



Äskeisestä huolimatta tästä viikosta on tulossa huippu viikko! Aurinkoisen aamulenkin jälkeen aamupalaa, lapsi kauan odotetulle leirille ja töiden kimppuun. Ei ollut ihan helppo taas herätä kukonlaulun aikaan kun viikonloppuna unirytmi meni mite meniMutta omat treenit on kirjattu viikon työjärjestykseen ja tästä se taas lähtee. Niistä yritän pitää kiinni vaikka töitä on tulossa viikolle paljon!



Hienoa viikkoa kaikille! Ja hyvää lomaa pienille ja isommillekin koululaisille. Ensimmäinen lomapäivä ainakin näyttää ihanan aurinkoiselle :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti