Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.9.2015

Be yourself, be humble - Friday at the officeViikko on mennähujahtanut taas vauhdilla. Tänään mun piti pitää vapaapäivä, mutta yllättävästi sain taas aikaa tuhlattua paperihommiin. Laitoin viime kuun kirjanpitoa, tilitin Smartumeita, kirjoitin laskuja ja täsmäytin tapahtumia. Ja maksoin laskuja.. Ei yrittäjälle ehkä mieleisintä hommaa. Yrittäjälle tämä perjantai ei ole ollut lakkoilupäivä eikä huilipäivä. Harmittaa oikeasti koko tämän maan kahtiajakautuminen noiden leikkausten suhteen. Meillä yrittäjillä lomarahat, loma-ajan palkka, sairauspäivärahat, sunnuntailisät tai muut kun ovat tuntematonta herkkua. Ja paljon muutakin herkkua meiltä yrittäjiltä puuttuu, mitä taas on tavallisilla palkansaajilla. Nyt niitä ollaan sitten leikkaamassa. Ymmärrän harmituksen, etenkin kun leikkaukset kohdistuvat ihan vääriin ihmisiin. Yrittäjyyden alussa harmitti tosi paljon kun kaikki nämä edut vietiin kertaheitolla. Mutta tänään en ole ollenkaan ollut harmissani siitä, että olen yrittäjä. Ajan myötä helpottaa kun siihen tottuu. Silloin se tottakai pännii kun maksat alveja ja työeläkemaksuja ja muita.. Lokakuun lomaakin odotan innolla vaikka en silloin rahaa mistään saakaan. Päinvastoin. Palkkaan yritykselleni sijaisen tunteja vetämään. Omasta pussista pois jälleen, mutta loma tekee terää ja omasta hyvinvoinnista on pidettävä myös huolta. 

Mutta tänään olen nauttinut näistä paperihommista kotona, töitä tehden. Heh, nauttinut ja nauttinut, mutta päivä on ollut otollinen niiden tekemiseen. Ja olen mä olostani nauttinutkin. Kuunnellut samalla kun ukkonen jyrisee. Olen istunut jumppapallon päällä villasukat jalassa ja mummorullat päässä. Perus toimistolookki. On muuten paljon parempi istua pallon päällä, kuin tavallisella tuolilla. Kotona työasennot menee helposti epäergonomiseksi kun rötköttää läppärin kanssa sohvalla tai sängyssä. Tuolillakaan sitä harvoin istuu suorassa. Ajattelin laittaa vielä muutaman kuvan "viikon tuotteista", jotka ovat ilostuttaneet mua tällä viikolla. Olen saanut nämä blogin kautta. Me kymmenen I Love Me -messujen VIP-bloggaajaa saimme viime viikolla messujen näytteilleasettajien ihania tuotteita etukäteen testailtavaksi. Mennään siis työergonomiasta nukkumisergonomiaan. Ensinnäkin vaihdoin Tempurin Ombracio Pillow tyynyni (vuosien merkkiuskollisuuden jälkeen) Familonin Ergo Aeroflex -tyynyyn. On kuulkaa yöunet olleet tällä viikolla niin mainion hyviä! Tyynystä voi poistaa "palikoita" sisältä sen mukaan miltä se oman pään alla tuntuu. Nukun paljon kyljelläni, ja siihen tämä tyynyt on myös tosi hyvä. Selinmakuullakin tunnen miten asento on rangalle tosi hyvä. Nukkuminen on ollut nyt nautinto. Ergonominen älypehmustetyyny :D Tosin viime yönä huomasin, että lapsi oli vaihtanut meidän tyynyt ja iloisesti nukkui mun uudella tyynyllä. Pitänee hommata hänellekin samanlainen. Meillä on ollut molemmilla myös Tempurin tyynyt. Tottunut hyvään pienestä pitäen :)

Viikon hyvinvointia ja hyvää mieltä on lisännyt myös EkoPharman luomulaatuinen mustaherukka -kasvoöljy, joka sopii couperosaiholle erinomaisesti. Tykkään. Hammasharja vaihtui myös tällä viikkolla. Humble Brush harjan harjakset ovat BPA vapaita eli ne eivät sisällä bisfenoli-A yhdistettä. Lisäksi harja on ekologinen ja voittaa tavallisen hammasharjan tyylikkyydessäkin. Jos olet jo hammastahnasi vaihtanut luomuversioon, kannattaa harjakin laittaa uusiksi. 


Tämän loistavan kuvan myötä toivotan kaikille mahtavaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti