Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.9.2015

Uusia lajeja kokeilussa ja luxus-arvonta sviitteineen


Hei ja ihanaa lauantaita! Tänään aion nauttia vapaapäivästä Air Joogaa testaamalla. Ilmoittauduin Yoga Nordicin Workshoppiin ja innolla odotan mitä on luvassa. En ole aikaisemmin kokeillut tätä ja oon sitä mieltä, että uusia lajeja kannattaa aina kokeilla. Saat hauskaa vaihtelua ja voit löytää ehkä uuden rakkaan harrastuksen itsellesi. 

Tällä viikolla olen kokeillut myös järvessä uintia 13 asteisessa vedessä, ja siihen jäin niin koukkuun että oli pakko mennä uudestaankin. Tiistaina ja torstaina ajoin Kuusijärvelle tuntien jälkeen. Uimaan ja saunaan ja taas uimaan. Mahtavaa! Oli jo ihan pimeää ja kuu paistoi taivaalla. Ensimmäisellä kerralla vain pulahdin, mutta mitä useammin sinne pulahtaa, sen enemmän aika pitenee. Torstaina kanssauimarit tsemppasivat mua ja Katjaa, ja oltiin aika pitkäänkin vedessä. Alkaa veri kiertää ja olo on sanoinkuvaamattoman hyvä. Eikä sillä, että olisin älyttömän vanha, mutta on sitä kaikenlaista kolotusta aina mistä ei viitsi valittaa. Ne kyllä jäävät järveen. Ystävien kanssa on väläytelty myös avantouinnin aloittamista, joten näinköhän mä olen tänä vuonna avannossa ensimmäistä kertaa elämässäni. Jo tuo 13 asteinen vesi on kyllä niin koukuttavaa, että voin vain kuvitella sitä olotilaa mikä on avannon jälkeen. Kuusijärvelle Vantaalla pääsee kertamaksulla jos et halua ostaa jäsenyyttä jonnekin talviuintiin. Kertamaksu on vain kuusi euroa ja kympin jos otat lisäksi savusaunan :)

Mutta sitten vielä I Love Me -messujen tiimoilta vähän juttua. Tänä vuonna I Love Me:ssa on ensimmäistä kertaa mahtava lippukampanja, joka on voimassa kaksi viikkoa 25.9.-9.10. välisen ajan. Ajattelin vinkata jos olette kavereiden kanssa menossa yhdessä, pääsette edullisemmin. Aika ystäville on aikaa myös itselle ja yksi hyvä tapa viettää laatuaikaa ystävien kesken on pyörähtää porukalla I love me:ssa! Mäkin olin viime vuonna kavereiden kanssa ja treffasin paljon ihania ystäviä messujen aikana. Nyt kampanjan ajan on myynnissä kaverilippupaketit, 4 kaverusta pääsee messuille 2 hinnalla. Täältä voit hommata liput teidän kaveriporukalle! 

Kaikkien kaverilippupaketin ostaneiden kesken arvotan VIP-käynti messuille ja luksus messujatkot. Melkoisen houkuttelevaa :) Saisinko minäkin osallistua tähän :)? Mulla olisi sopivasti synttäritkin viikonlopun aikana. Palkinto sisältää mm. kierroksen tapahtumassa, brunssin, kuljetuksen Radisson Blu Plazaan, illallisen sekä yöpymisen sviitissä. Ja kaikki tämä koko kaveriporukalle! Brunssi, illallinen ja sviitti ei kuulosta ollenkaan hassummalta :D


Muitakin hauskoja skaboja on messujen tiimoilta. Kannattaa osallistua! 

Instagram kilpailu: 

Lataa Instagramiin kuva arjen luksuksesta, joka liittyy omaan hyvinvointiisi hashtagilla #iloveme2015. Palkintona 3 kpl 200€ lahjakorttia Flamingo Spahan! Kilpailuaika on 25.9-18.10 ja voit voittaa hemmottelulahjakortin!

Kilpailu netissä:

Lisäksi nettisivuilla olevan lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 10 kpl kahden lipun lippupaketteja. Lippupalkinnot arvotaan 9.10. ja Flamingo Spa lahjakortit 20.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti