Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.9.2015

Viikonlopun treenejä ja mussutusta


Näin se taas vierähti, viikonloppu. Jossain mittakaavassa en kai ole treenannut, mutta toisaalta on ollut tosi aktiivinen viikonloppu ja tavallaan treenasin. Tai treenattiin ja tehtiin yhdessä. Lauantaina vein lapsen Liikuntamyllyyn, kun toiveena oli päästä juoksemaan juoksuradalle. Juoksurataa ympäri juostiin täysillä kilpaa. Samalla sitten hypättiin vähän pituutta ja korkeuttakin. Laitettiin matalia esteitä radalle, ja mentiin esteiden yli. Koristakin pelattiin. Maagisesti oon saanut jostain syvältä, alavatsasta lihakset kipeäksi, eli jotain uutta ärsykettä näistä on sinne tullut :) Tänään tehtiin pitkä, mutta rauhallinen, fillarointilenkki Hertsikkaan Kyläjuhlille. Siellä oli lasten juoksukilpailu ja onnistuin saamaan jälkikasvun jälki-ilmoittautuneena mukaan. Täytyy sanoa iso kiitos Herttoniemen Tovereille mahtavasta urheiluhengestä ja pelisilmästä tässä asiassa. Kahdeksanvuotiaiden sarja oli juuri alkamassa ja lapsi pääsi mukaan juoksemaan. Ensi vuonna ilmoittaudutaan mukaan ja ajoissa! 

Viikonloppuna on tullut myös katsottua leffoja ja mussutettua jätskiä ja karkkia enemmän kuin laki sallii :D Tänään teki niin hyvää illalla päästä vetämään kahvakuulaa ja vähän hikoilemaan viikonlopun herkuttelun jälkeen. Mutta silloin kun syödään, niin syödään hyvällä mielellä. Eikö niin? Ei soimata itseä seuraavana päivänä, vaikka olisi mussutus jäänyt enemmänkin päälle. Seuraavana päivänä ei kannata myöskään vähentää ruokia tai jättää aterioita väliin. No saa se syöminen ehkä vähän kevyempää olla, mutta sille tielle ei kannata lähteä, että jättää syömättä jos on mässännyt kunnolla. Aineenvaihdunta ei tykkää kun on pitkiä välejä ruokailussa ja sitten saattaa myös nälkä ja ruuan himokin yllättää taas pahemman kerran ja tulee taas mätettyä.. Eli hyvillä mielin uuteen viikkoon vaikka oiskin tullut vähän herkuteltua. Yhtenä viikonloppuna ei kovin suurta tuhoa saa aikaiseksi :) Sokerikoukku vaan jää niin helposti päälle.. Ja herkkuja tekee mieli seuraavanakin päivänä. Nytkin tätä kirjoittaessa..

Tein muuten tänään aivan ihanaa intialaista linssikeittoa ja laitan teille ensi viikolla siitä reseptin blogiin. Huomenna menee auto huoltoon, joten luvassa on aika paljon pyöräilyä ensi viikolle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti