Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.9.2015

Vapaapäivää kuvinaMulla oli eilen vapaapäivä. Aamupalasta ja Hesarista sai nauttia partsilla rauhassa aamukävelyn jälkeen. Torstaina työviikon päätteeksi kävin illalla tuntien jälkeen vielä syömässä Fabbarilla Copas Y Tapas -ravintolassa, jossa on aivan huikean hyvä ruoka. Ravintola on perheen omistama ja ruoka todella maistuvaa ja palvelu ystävällistä. Ruuassa on vaikutteita välimereltä ja Skandinaviasta, kuitenkin suosien paikallisten tuottajien raaka-aineita. Paikasta voisi enemmänkin kirjoitella.. Kannattaa mennä käymään jos et aiemmin ole käynyt! Eihän se mikään uusi paikka ole, mutta tänne ei vaan oo ikinä tullut eksyttyä. Mun tulee lopulta käytyä ulkona syömässä aika harvoin. Torstaina joku kysyikin mun mieliravintoloita, niin kyllä ne melkein löytyy Kalliosta :)

Eilen kahlasin läpi I Love Me -messujen messutarjontaa ja niiden yhteydessä olevien Joogafestarien ohjelmaa (katsokaapa ohjelmaa, siellä on tosi hyviä vetäjiä ja mielenkiintoisia!). Tarkempaa postausta ja mun vinkit messuille tulossa lähiaikoina. Samoin messulippujen arvontaa, kannattaa pysyä kuulolla. Vapaapäivän ohjelmassa oli myös vesijuoksua Stadikalla, pitää ottaa kaikki irti kun paikka on vielä auki. Illalla käytiin Birgitan kanssa leffassa katsomassa Amy Winehouse -dokkari. Käykää katsomassa jos ette oo nähneet vielä. Todella hyvä.  

aamulenkillä
aamiainen partsilla
Stadikalla vesijuoksemassa
omat eväät Stadikalla vesijuoksun jälkeen 


Leffa ja karkkipäivä
Oli hieno vapaapäivä ja kohta suunnistan Narinkkatorin suuntaan. Siellä odottaa Treenipäivä, kuntotestit ja Coopperin testi. Eiköhän sitä karkin voimin jaksa hyvin tän liikunnallisen päivän ;) 

Aurinkoista viikonloppua ja ehkä nähdään tapahtumassa!

xx
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti