Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.9.2015

Vielä ehtii


Eilen, aamun vielä hämärtäessä ajelin Stadikalle. Sain auton pikavauhtia huollosta, miten luksusta oli istahtaa omaan autoon ja laittaa penkinlämmitin päälle. Eli nyt liikkuminen fillarilla on vapaaehtoista, hyvä niin. Nyt autoa taas arvostaa kun on hetken ollut ilman. Hyvin silti handlasin alkuviikon työt pyörällä ja julkisilla liikkuen. Tää mun työ kuitenkin on aika mahdotonta siirtymistä paikasta toiseen ja usein pitää olla myös kuulat ja Pilates -pallot ja muut mukana, joten kyllä se auto helpottaa. Tänään kuitenkin taas fillarilla liikenteessä :)

Stadikka on vielä ensi viikon loppuun asti auki, joten nyt kannattaa hyödyntää ulkona uiminen. Siellä on muuten viimeisenä viikonloppuna myös kuutamouinti. Kävin ensin salilla tekemässä kevyen aamujumpan. Oman kehon painolla taas. Ja hyvin hiljaista oli seiskan aikaan siellä. Yksi treenaaja mun lisäksi. Treenin jälkeen mentiin ystävän kanssa vesijuoksemaan ja aika kului niin nopeasti. Vesijuoksu palauttaa niin hyvin treenin jälkeen. Varpaat melkein jäätyivät suihkusta altaaseen mennessä (nyt kaikki avantouimarit naureskelee siellä mulle - joo olen vilukissa) ja vesi tuntui tosi lämpimälle. Altaasta nousi upeasti höyry ja aurinko paistoi. Aivan luxus ihana aamu! Mielettömän hienon näköistä. Tätä pitää tehdä useammin vielä kun on kivat ilmat ja Stadikka auki. Eli tämän ja ensi viikon vielä.


Syksyllä on ihanaa kun aurinko paistaa ja on vielä suhteellisen lämmintä. Voi alkaa käyttää taas paksumpia vaatteita, huivejakin. Pipoista mä tykkään aina lenkkeillessä, mutta onneksi ei oo ihan vielä ollut pipo -kelit. Syksy on jotenkin mun lemppari vuodenaika, vaikka kesä nyt ihan parasta oikeastaan kyllä on. Syksyllä on myös mun synttärit, ja silloin tekee mieli hemmotella itseä aina jollain tavalla. Laittaa pehmeä huivi kaulaan, varata kasvohoito tai käydä ystävän kanssa lounaalla kesken työpäivän. Harvoin tulee tällaista harrastettua, pitäisi ehkä harrastaa enemmän. 


Food Machete Chalupa on varmaan monelle tuttu tänä kesänä Hernesaaresta. Siellä on kontista saanut tätä ihanaa Mexicolaista ruokaa ja nyt ravintola löytyy Porthaninkadulta Kalliosta. Siellä käytiin eilen ystävän kanssa lounaalla. Ruoka juuri mun makuun. Erilaisia vaihtoehtoja valittavana pohjan suhteen. Fajitas isompaan nälkään ja pienemmät tacot pienempään nälkään. Täytteeksi nyhtöpossua tai -kanaa ja muutamaa muuta vaihtoehtoa. Erilaisia papuja, herkullista tomaattisalsaa, quacamolea, yrttejä, limeä... Aivan ihanaa! Viime perjantaina kävin Sandrossa Kalliossa lounaalla ja se olisi eilenkin houkuttanut lounaalle. Onneksi bongattiin tämä mesta. Se avattiin Kalliossa eilen! Vaihtelu virkistää ja löytyi uusi suosikkimesta. Siinä lähistöllä on paljon ihania ruokapaikkoja: Sandro, Silvople... Ei tarvitse lähteä Kalliota pidemmälle hyvää lounaspaikkaa etsimään.
Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti