Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.9.2015

I Love Me -messulippuarvontaPari viikkoa sitten olin I Love Me -messujen VIP-bloggaajien tapahtumassa. Mulla on kunnia olla yksi I Love Me messujen VIP-bloggaajasta tänä vuonna. Messuista on tulossa aivan mahtavat ja olen käynyt läpi jo nyt näytteilleasettajaluetteloa sekä tietoiskuja mitä messuilla järjestetään. Oma kiinnostus on eniten Luonnollisesti puolella. Tai oikeastaan haluan kyllä revetä ihan joka suuntaan viikonlopun aikana :) Mulle messut on myös ihana viikonloppu tavata samanhenkisiä kavereita ja nähdä tuttuja niin töiden kuin kaveripiirinkin parista. Me bloggaajat saimme myös näytteilleasettajien tuotteita testiin, ja parista jutusta kirjoittelinkin viime viikolla. Suuri kiitos tosiaan teille kaikille, valitettavasti kaikki eivät mitenkään ennätä päätyä blogiin. Teille lukijoille yritän laittaa sieltä tärppejä sitä mukaa kuin ihastun tuotteeseen ja ehdin.

Mä olen kahlannut myös läpi Joogafestivaalien ohjelmaa ja aion olla mukana myös tässä tapahtumassa. Joogafestivaalit goes I Love Me, joten viikonlopun aikana messukeskuksessa on mitä upeimpia tunteja. Niiden kanssa tulee aivan runsaudenpula, mutta olen ilmoittautunut toistaiseksi Kylli Kukk'n tunnille ja Broga -tunnille, jonka vetää Matthew Miller. Joogafestivaalien vetäjäjoukko ja tunnit ovat aivan mielettömiä, mutta kaikkeen ei ehdi ja messuilla tulee olemaan niin paljon muutakin katsottavaa ja nähtävää. 

Messuilla nähtäviä juttuja, tietoiskuja, näytteilleasettajia ja joogafestarien tunteja kannattaa etukäteen suunnitella, jotta saat mahdollisimman paljon irti viikonlopusta. 

Messut alkaa perjantaina 16.10 ja heti silloin on Bloggaaja-kirppis. Siellä me bloggaajat pidämme kirppistä, joten tervetuloa edullisille ostoksille. Osa meistä virallisista bloggaajista on myymässä siellä juttujaan ja mukana on myös muita hyvinvointibloggaajia. Mulla on myynnissä treenivaatteita, treenitarvikkeita ja puteleita todella edulliseen hintaan. Kirppis on ensimmäisenä messupäivänä klo 16.00-18.00 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.  

Ja sitten niitä messulippuja! Arvon teidän lukijoiden kesken 10 kpl (5x2 lipun paketti jotta pääset yhdessä kaverin kanssa) lippuja messuille. Osallistu arvontaan rekisteröitymällä blogiin lukijaksi ja jättämällä kommenttisi tähän postaukseen. Kerro mikä sinua kiinnostaa messuilla eniten. Mitä sinä haluaisit siellä nähdä tai kokea? Ohjelmaa ja nähtävää ainakin riittää. Täältä pääset tutustumaan ohjelmaan tarkemmin. Aikaa on osallistua ensi viikon loppuun asti.

4 kommenttia:

 1. Vanhana I love me- konkarina koko messutapahtuma on syksyn ellei koko vuoden odotetuin <3 Aion kahlata KOKO messualueen ja ehkä oppia lisää jostakin itselle uudesta aiheesta. Mieli avoimena siis messuille ;-)

  VastaaPoista
 2. Eniten kiinnostaa Terveys- ja Luonnollisesti alueet. Näytteitä tulee varmasti keräiltyä ja maisteltua/kokeiltua kaikkia ihania uutuustuotteita. Pikakampaukseen menen varmasti myös taas. :)

  VastaaPoista
 3. Eniten kiinnostaa terveys ja kauneus :) Parasta on kuitenkin lapsivapaa päivä ystävän kanssa sekä päivän teemana "nainen"

  VastaaPoista
 4. Teille jokaiselle lähtee 2 kpl I love Me messujen lippuja! Ja laitan vielä jokaiselle hlökoht viestiä :)

  VastaaPoista