Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.12.2015

Ajatuksia treeneistä kiireen keskelläKärsiikö joku teistä kiireen aiheuttamasta liikkumattomuudesta...? Kun on paljon töitä, ulkona on pimeää... Ei oikein jaksa tai viitsi lähteä... Mulle sattuu usein myös näin. Kun olisi kaikkea mitä koneella nakuttaa, eikä muka ehdi lähteä. 

Liikuntaa voi harrastaa paljon muutenkin kuin varsinaisesti lähteä liikkumalla liikkumaan, eikä kannata soimata itseään siitä ettei liiku. Päivän aikana tehdyt kävelyt (jää aiemmin bussista) ajavat saman asian kuin kävelylenkillä käynti. Mun tiistain kävely oli esimerkiksi päivän aikana hyötykävelyyn piilotettua liikuntaa. Menin julkisilla, kun ei ollut pakko ottaa autoa. Kävelyä tuli melkein tunnin verran, kun en ajanut koko matkaa bussilla tai metrolla. Yhtenä päivänä taas kävelylenkin sijaan siivosin, kyllä siinäkin hiki tulee. Tai sitten voi tehdä nopean treenin, muutamat liikkeet TRX:llä ja kuulalla. Käsipainot, jumppapallo, oma keho.. Siinä on kaikki tarvittavat välineet. 

Tästä samasta syystä käyn myös asiakkaideni kotona. Heidän ei tarvitse lähteä minnekään, ei pakata kassia, ei istua ruuhkassa. Treenit sujuu nopeasti ja helposti. Eikä tekosyitä ole, kun treenari on oven takana :) Tällä hetkellä jokainen asiakkaani on kotitreenattava. Se on ihanaa työtä. Usein kun treeneissä ovat vielä mukana lapset ja koiratkin.

Hauskaa torstaita kaikille! Videolla on lisää kuulumisia tältä viikolta, kun olin eilen kävelyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti