Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.12.2015

Uusi leluMoniko teistä omistaa aktiivisuusrannekkeen? Mä hankin sellaisen tällä viikolla itselleni, sanotaanko vaikka joululahjaksi :) Polarin A360 fitness-mittarin. En oo pitkään aikaan seurannut aktiivisuuttani millään vehkeellä. Vuosia olen mennyt ihan fiilispohjalta, ja se on kyllä paras mittari. Oma tuntemus ja jaksaminen. Tätä ostosta kuitenkin olen pidempään harkinnut ja liikkuminen on saanut taas uuden ulottuvuuden. Näen mittarista askeleet, km-määrän, keskisykkeen, sykkeen, unen laadun.. Niin ja kalorit ;) Joita ei tule juurikaan enää mietittyä. Vaikka mitä. Ja sykkeen se mittaa ranteesta, joten ei tarvitse käyttää ärsyttävää sykevyötä.. Sykerajat se määrittelee ohjelmaan syöttämieni tietojen perusteella ja harjoituksen lopussa näyttää millä sykealueella on oltu ja kaunko. Lisäksi se kertoo rasvanpolton tason. Ohjelmaan voi ohjelmoida myös omia lajeja, kun aloitan harjoituksen voin valita onko se voimaharjoittelu, Pilates, venyttely vai kävely tai uinti. Jee, uusi lelu :D 


vesisateessa eka mittarin testauslenkki
syke 120
1:04 näyttää harjoitusaika tässä vaiheessa
413 kcal poltettu tässä vaiheessa lenkkiä :D
Tää Polarin mittari oli mun mielestä tyylikkään näköinenkin ja sisälsi monia hyviä ominaisuuksia, kun vertasin muihin. Ja tätä löytyi 3 kokoa. Mä ostin M-koon. S-kokoa olisi saanut myös valkoisena. Huaweillä oli myös hieno, ihan uusi, aktiivisuusranneke myös. Se sopisi varmaan toimistotyötä tekevälle sen pramean ulkoasun vuoksi. Mutta Polar päihitti sen ominaisuuksiensa puolesta. Mulle sopii hyvin tämä, kun tallustelen täällä metsissä ja jumppailen ja liikun muutenkin sporttikamoissa vaan. 

Ekan testilenkin jälkeen matkaksi tuli 8,8 kilsaa ja seuraavat tiedot mittari näytti kävelyn jälkeen:

aloitusaika 9:06
kesto 1:20h
keskisyke 123
maksimisyke 137
harjoitteluvaikutus: perus- ja keskitehoinen harjoitus (pitkä)
sykealueet
kalorit 488
rasvanpoltto 41%

Eilisen aikana tuli sitten käytyä salilla tekemässä vielä oma salitreeni ja illalla vedin tunnin, oman kehon painolla treeniä. Maksimisykkeet salilla paukkui 181:ssa, tein salitreenin pallon päällä polviseisten ja yhdistin salijuttuihin myös pelkkiä oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Varmaan etuheilautuksessa polviseisonnassa on saattanut paukkua tuo huippulukema..? Tunnilla taas treeniä toki tulee, mutta ei sellaista kun oma treeni. Väijyn ja tsemppaan kuitenkin tuntilaisia niin paljon. 

Mutta mielenkiintoista oli myös nähdä miten mittari rekisteröi unen. Se sanoi näin keskiviikon ja torstain välisestä unesta:


8 tuntia 10 minuuttia unta viime yönä
6 tuntia 49 minuuttia rauhallista unta

1 tuntia 21 minuuttia levotonta unta

Olisin voinut keskiviikkona kyllä mennä aiemmin nukkumaan.. Taisin valvoa melkein 12:een, kun yleensä menen 11 aikaan nukkumaan. Viimeistään. Usein jo kymmeneltäkin. Mielenkiintoista olisi ollut seurata viime talvena unen laatua, kun nukuin muutenkin tosi vähän ja älyttömän huonosti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti