Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.12.2015

Very Berry - Päivän pelastajatIhanaa kun on viikonloppu. Mulla on kolme päivää vapaata ohjauksista. Nyt kun on viikonloppuna Itsenäisyyspäivä, sunnuntaina ei ole kuulatuntia. Viikko on mennyt taas tosi nopeasti ja se on ollut suoraan sanottuna ihan huippu. Niin paljon mukavia ja hyviä asioita tapahtunut. Ettei ihan uskoisi, miten samalle viikolle voi mahtua niin paljon hyviä asioita. Näköjään voi. Uskon siihen, että asiat tapahtuvat vasta sitten kun niiden aika on. Ja tänään sekä huomenna on luvassa paljon ystäviä ja juhlaa. 


puhdas tukka kuivashampoolla, mutta Birgitta sais jo palata sen lomareissulta värjäämään mun tukkaa :)
Pitää muuten mainita teille parista uudesta löydöstä.. Yhtenä iltana olin lähdössä vetämään tuntia ja tukka oli aika likainen. Sain I love me -messujen VIP-bloggaaja kamojen joukossa kuivashampoon ja sitä oon muutamia kertoja nyt testaillut. Tuo Batiste kuivashampoo Bloom oli melkoisen kiva tuttavuus. Se puhdistaa, mutta ei jätä tukkaa liiskaisen puuteriseksi.. Toisista kuivashampoista tulee aika ihmeellisen tuntuinen hius.. Tää myös saa tukan tuntumaan raikkaalta ja puhtaalta. Ja jos tukan laittaa kiinni, on se silti ryhdikäs ja sen saa laitettua hyvin. Se melkein onkin paremman näköinen kiinni kun laittaa tätä.. Toinen mun lemppari on Fudgen Think Big Texture Spray -lakka. Se on tosi hyvän tuoksuinen ja sopivan pitävä. 


Nyt on ollut niin harmaata, että on tehnyt mieli laittaa kaikkea värikästä päälle. Ja muutenkin tunnun kaipaavan värejä. Smootheissakin. Mulla oli aika pitkä tauko, etten syönyt pakastemarjoja juuri lainkaan. Viime talvena niitä tuli syötyä kai yliannostus, kyllästyin. Voiko mansikoihin ja mustikoihin kyllästyä? Kyllä voi kun tarpeeksi syö. Jossain vaiheessa kun pakastin tyhjenee, käyn tukusta ostamassa marjat, joten niiden kanssa ei tarvitse säästellä. Kilohinta on huomattavasti edullisempi kuin kaupassa. Marjasmootheihin kyllästyin myös ja nyt on tullut nautittua vain viherversioita. Mutta nyt ne taas maistuu :D Vitamix laulaa päivittäin muutamaankin kertaan. Eilen ja tänään jopa aamiainenkin oli nestepitoinen, ensin vihersmoothie ja sitten marjaversio. Voishan ne kaikki laittaa samaankin, mutta eniten tykkään juoda vihreän vihreänä ja suolaisena ja marjaisen marjaisana ja makeana. En oo käyttänyt mitään lisäprotskujakaan pitkään aikaan. Nyt tilasin Sun Warriorin Vanilla Blendiä iHerbistä, pitkästä aikaa. Sitä mulla ei oo ollut aikoihin. Ja jos aamiaiseksi syön tuorepuuron, teen pari smoothieta varmasti jossain vaiheessa päivää. 

Perjantai meni rauhallisesti ja kävin salilla illemmalla. Jo toista kertaa tällä viikolla, omaa treeniä :) Kävin eilen myös katsomassa Ateneumissa vihdoin Henri Cartier-Bresson'n näyttelyn. Se oli mielettömän hyvä. Mun työlle on vastapainoa tehdä kaikkea tällaista. Marttailla ja käydä taidenäyttelyssä. 


Tänään kävin aamulenkillä nauttimassa auringosta. Illalla on sitten luvassa ensin meidän serkkujen serkkutapaaminen mun sedällä ja sen jälkeen vielä Itsenäisyyspäivän juhlintaa etukäteen hyväntekeväisyyden ja iltapukujuhlan merkeissä. Käyn kampaajalla ja meikattavana ja laitan mekon päälle. En muista milloin ois ollut tilaisuus oikein kunnolla tälläytyä. No muistanpas ;) Blog Awards gaalaan lokakuussa... Sitten huomenna tulee tytöt meille pitämään linnanjuhlien valvojaisia. Oon valmistellut myös sitä. Sellaista tänne viikonloppuun :)Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti