Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.4.2016

Haikon viikonloppu


Postaus on toteutettu yhteistyössä Haikon Kartanon kanssa. Sain lahjakortin kahdelle, joka sisälsi majoituksen ja kylpyläosaston käytön sekä aamiaiset. Ajettiin Katjan kanssa aamupäivällä ensin Porvooseen. Käveltiin, otettiin kuvia, shoppailtiin ja käytiin lounaalla. 


Löydettiin tää aivan ihana putiikki, Boutique Cisar. Olisin voinut ottaa sieltä kaiken. Putiikista saa yksilöllistä stailausta, kenkiä, laukkuja, ihania vaatteita ja asusteita. Vaatteet tulee Ranskasta ja Italiasta ja olin kuin karkkikaupassa. Hyvä palvelu ja ei tiennyt mistä aloittaa. Liike on aivan vanhankaupungin alkupäässä, osoitteessa Jokikatu 12. kukkahousut <3


No sitten lounasta. "Todella kevyttä" salaattia ja lasi Rieslingiä. Oi miten hyvää. Tosin ravut tai muun sai valita extrana salaattiin ja neljän euron lisähinasta sain pelkän cesar salaatin päälle 4 kpl rapuja. Olisi niitä voinut olla kuusikin.. Mutta fiilis oli oikeasti kuin lomalla olisi. Ja siis oltiinhan me. Shoppailua, lounasta ja vielä viiniä keskellä päivää :)
Vihdoin päästiin myös Haikkoon. Upea ilma. Otettin huone, ulkoiltiin. Kävin varaamassa pöydän myös äitienpäiväksi. Oltiin täällä myös viime vuonna.  

tosi kesyjä joutsenia täällä Haikossa..


Käytiin lillumassa altaissa. Kylmäallasta, kuumaporeita, saunaa, infrapunasaunaa... Ja mikä oikeasti parasta: viettää ihanan rakkaan ystävän kanssa aikaa. Relata. Nauraa. Kylpylän jälkeen jalat ylös ja sängylle löhöämään. Ystävän sanoja lainatakseni: "Niin autuas olo."


mun uudet kukkahousut, love them <3
Pienen levon jälkeen lähdettiin vielä iltaa viettämään. Käytiin drinksulla Kartanon Klubilla. En edes tiennyt, että täällä on sellainenkin. Yleensä ollut juhlissa tai muuten vain syömässä Kartanon ravintossa tai sitten vaikka lapsen kanssa täällä eikä ole käynyt mielessä edes miettiä illanviettopaikkoja. No ei kovin hurja meno ollut, otettiin yhdet drinksut. 
Aamulla herättiin hyvissä ajoin. Mentiin allasosastolle. Uin jonkin matkaa, lilluttiin poreissa, kävin kylmäaltaassa ja lopuksi oltiin tosi pitkään infrapunasaunassa. Tein siellä mun aamuvenyttelyt. Kyllä venyikin ihanasti ja tuli hyvä olo. Voin sanoa, että haluaisin itsellekin tuollaisen saunan. Olispa ihana kun pääsisi sinne palauttelemaan aina kun haluaa. Venytteleminenkin on niin superia siellä. Ja sitten altaiden jälkeen aamupalalle. Tuo tähtipaita ja käsikoru on myös sieltä eilisestä Boutique Cisar 'sta. Oli kiva shoppailla, kun en oo pitkään aikaan ostanut itselle mitään.


Kiitämme Haikkoa ja suunnistamme kotiin. Oli mahtava viikonloppu :)


4 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavaa ja nams, mitä herkkuruokia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. Tällainen on niin luksusta. Ja tuli kyllä herkuteltua ja paljon :D Kivaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihana miniloma teillä ollut :) Kivat löydöt teit myös putiikista, kukkapökät on erityisen ihanat. Haikkoon voisi itsekin suunnistaa joku kerta juurikin tuollaiselle minilomalle <3 Kivaa viikkoa, pian sitä jo nähdäänkin! Ensi viikon jälkeen menen työn puolesta kuntoremonttiin viikoksi, todella kivaa kun saa viikon tehdä ihan muita juttuja kun sitä "oikeaa työtä" työaikana ja sit sen jälkeen alkaakin jo treenit :)
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli, teki tosi hyvää. Tällainen on aina luksusta. Ei sitä varmaan itse tulisi niin edes mentyä Suomessa näin kylpylään. Långvikissa oon käynyt päiväreissuilla, mutta yötä en oo ollut siellä. Se on myös tosi ihana paikka. Loistavaa viikkoa ja nauti. Kuulostaa ihan mahtavalle. Töiden sijaan jotain ihan muuta :) Pian jo nähdään!

   Poista