Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.4.2016

Raitaa ja häitä
Viikonloppu meni aika leppoisasti. Lauantaina aamulenkkeilin, pakkasin auton ja suuntasin Tampereelle ystävän häihin. Oon niin mukavuudenhaluinen, että on kiva reissata mukavissa vaatteissa. Ostin talvella noi adidaksen lenkkarit kun oltiin reissussa. Nyt oli ihana kaivaa ne esiin ja laittaa jalkaan kun kevät tulee. Heh, hohtavan valkoiset vielä :)


Tukkaan tuli vähän uutta väriä torstaina kun kävin Dreamissa Birgitalla. Laitettiin väriä ja raitoja hiuksiin. Viime kerralla se vedettiin ihan mun oman väriseksi, jotenkin koin sen liian tummaksi. No yllättäen jos on 20 vuotta ollut blondi :) Mutta nyt on taas jotenkin oma meininki tukassa. 

Häät oli Tampereella. Mun ystävät meni naimisiin 22 vuoden yhdessäolon jälkeen. Oli niin ihanat juhlat ja ihana todistaa rakkaiden onnea. Autoillen olin juhlimassa ja aamulla oli kiva herätä, kun on hyvä olo. Jaloissa kyllä tuntuu taas eilinen joraaminen. Tunnin venyttelyt tein aamulla yhdessä lapsen kanssa. Oltiin Nokialla yötä ex-anoppilassa. Ihana viikonloppu ja nyt vetämään kahvakuulaa taas Kumpulaan :) Ensi viikko onkin töitä, fudista ja lapsen synttärien järjestämistä. Lauantaina on isot kaverisynttärit ja perjantaina tulee sukulaiset. Leipomishommaa siis tiedossa tälle viikolle. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti