Sports Lady®

Sports Lady®

6.4.2016

Keskiviikon haasteita ja haikeilua



Täällä on ollut kunnon keskiviikkohulinat. Ihan omat hullut päivät. Oli tosi kiva päivä, samalla myös haikea. Aamu alkoi lenkillä, aamiaisella ja lapsen kouluun saattamisella, aamupäivän siivosin, ohjaukset oli vasta myöhemmin. Meillä on lapsen synttärit perjantaina. Silloin tulee sukulaiset ja lauantaina on juhlat 25 lapselle. On hieman valmisteltavaa :) Siivosin ja ehdin leipoa yhden kakunkin. Koska itse en syö vehnää ja sokeria, saa sukulaiset perjantaina herkullista suklaaraakakakkua. Ja on toki sitä sokeri, vehnä -kakkuakin. Kävin lounaallakin pitkästä aikaa. Oli kiva saada hyvää seuraa ja päivä katkesi mukavasti. Ruuanlaittoa, pyykinpesua (pesin osan pehmoleluistakin vahingossa hehe), lapsen kuskausta fudikseen ja ehdittiinpä tehdä vielä Spotify lista synttäreille. Lounaita mä kaipaan. Tavallisessa työssä oli kiva aina käydä lounaalla kollegoiden kanssa. Tää homma on aika yksinäistä ja syön tosi harvoin lounasta ulkona. Nyt oli kiva katkaista päivää. No aika haipakkaa ollut koko päivän. 

Sitten se haikeusosasto. Illalla kävin vetämässä Toimelan tunnit. Oon opettanut Toimelan Opistossa kahvakuulaa varmaan neljä tai viisi vuotta. Tosi pitkään kuitenkin. Nää oli vikat ohjaukset siellä. Oon tykännyt tosi paljon ohjata siellä, ihania ihmisiä. Uudet alkeistuntilaiset joka syksy ja ihana vakkariporukka jatkotunnilla. Nää oli kuitenkin vikat ohjaukset siellä. Tiedän onneksi näkeväni nää ihanat tyypit kesätunneilla ja syksylle tulee taas uusia kuvioita, toivottavasti myös Eteläiseen Helsinkiin :) Kiitos teille kaikille ihanille Toimelan tuntilaisille. Kaikista näistä kivoista vuosista. On ollut huippua. Te ootte huippuja!



Huominen päivä vielä töitä ja synttärivalmisteluja. Perjantain voin keskittyä vaan niihin juhlien järjestämiseen kun on vapaapäivä. Ja sitten illalla saadaan kivoja ja rakkaita ihmisiä kylään. Se kruunaa kyllä viikon. Kivaa ja reipasta loppuviikkoa kaikille. Nyt nukkumaan, että jaksaa taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti