Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.4.2016

Viro is calling


vihreää näkyvissä!
Viikko alkaa olla pulkassa ja tänään suunnataan Viroon, lapsen fudisturnaukseen viikonlopuksi. Aamulla aikaisin kävin lenkillä, kävelin. Ja salille ehdin ennen meidän lähtöä myös, sillä perjantait mulla on pääosin vapaapäiviä. Treenasin leuanvetoa ja tein pallon ja kuulan kanssa toiminallista treeniä. Ollut hyvä treeniviikko kaikin puolin ja keskiviikkona tuli palauteltua kunnolla. 

aamun "freesinä" menossa torstaina salille
Tänään on ollut siis aikaa treenata ja pakata. Viikonloppuna saan sitten keskittyä täysillä penkkiurheiluun ja fudismutsiuteen. Itselle tulee parin päivän lepo treeneistä. Tekee hyvää. Ja tää on tosi jännittävä viikonloppu, eka fudisturnaus pojilla Suomen ulkopuolella. Lauantain Blog Awardsit jää väliin nyt tällä kertaa. Ihastelen sitten Instasta kuvia reissussa :) Have fun kaikki siellä!

Vähän on pitänyt miettiä evästä mukaan ja suunnitella. Ensinnäkin tavaroiden puolesta pitää minimoida, sillä joudumme kaksin roudaamaan kamoja. Toki on bussikuljetus satamasta hotellille, mutta muutoin.. Sitten se ruokapuolen suunnittelu. Lapsilla ja vanhemmilla on yhteinen aamiainen ja päivällinen hotellilla. Pojat saa pelipaikalla lounaan, aikuisten pitää hoitaa se itselleen. Mitä ottaa mukaan siis evääksi, joka ensinnäkin säilyy Suomesta Viroon ja sitten maistuu vielä lauantaina ja sunnuntaina kentänlaidalla :D Mutta en kyllä luota siihenkään, että löytäisin sieltä jotain sopivaa ja terveellistä syötävää, mutta ainahan voi yllättyä iloisesti. Suomessa juniorijalkapallotapahtumat (tai ylipäätään mitkän urheilutapahtumat tai hiihtokeskukset tai muut..) kun eivät usein tarjoa kovin terveellistä syötävää ja välipalaa mun näkökannalta. On siellä toki pullan ja makkaran lisäksi täytettyjä leipiä, mutta ne taas eivät sovi mun ruokavalioon. Onneksi pojilta on kielletty säännöissä kaikki mässyt, joten ei pitäisi tulla kiusauksia sen puolesta. Aamiainen on toivottavasti hotellilla monipuolinen. Hotelli on Tallinnan ulkopuolella, rakennettu neuvostoaikana Olympialaisia varten. Jänskättää vähän millainen se on :)  Sinne majoittuu nyt koko porukka. Tää onkin nyt ensimmäinen ja viimeinen kerta kun vanhemmat pääsee poikien kanssa samaan hotelliin, seuraavalla kerralla äidin pitää mennä eri paikkaan majoittumaan. Eli nautitaan nyt!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti