Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.4.2016

Saturday morning

Olin niin katki eilen viikon jälkeen, että tuli mentyä aikaisin nukkumaan. Ihan hymyilytti tuo jalkojen keveyden hehkutus eilisessä postauksessa. Mutta perjantaina kun takana oli pari juoksulenkkiä torstailta ja perjantailta, ja se killeritunti torstaina.. Kyllä oli jalat kipeenä :D Sitä se on, jatkuvaa huoltamista sitten. Moni ei ymmärrä sitä, kuinka paljon aikaa pitää käyttää siihen että pysyy itse kunnossa ja pystyy ohjaamaan ja treenaamaan. Ehkä kolmekymppisenä selviät vielä ilman kehonhuoltoa, mutta kun ikää tulee lisää.. Tunnin kun juokset niin paljon saat huoltaa, että keho palautuu. 

Viimeinen ohjaus eilen loppui puoli 6 aikaan ja illalla hioin vielä asiakkaan harjoitusohjelmaa ja valmistelin sen loppuun. Työt lopetin siis vasta kasin maissa illalla. Sen jälkeen tuli katsottua kaikkea hömppää Ruudusta ja HBO:lta ja söin pakkasesta Jädelinon loput jätskit pois, jotka ostettiin taannoin kotiin lapsen kanssa sieltä Teurastamon ruokatapahtumasta. Ja nyt saan sitten selitellä mihin ne on kadonneet :) Huono puoli siinä kun lapset kasvaa isoksi, ne muistaa kaikki herkut ja äiti ei voi salaa enää herkkuja napsia. Kiinni jää aina! No tänään mä sitten heräsinkin virkeänä kuuden jälkeen :) Kevyttä aamulenkkiä, kävelyä tänään. Venyttelyä. Mehua. Aamupalaa. 

Nytpä ei muuta kuin kamat kassiin ja kohti Porvoota ja Haikon kartanoa. Sain blogin kautta kahdelle hengelle majoituksen ja kylpylät, joten me lähdetään Katjan kanssa nauttimaan ja rentoutumaan. Tyttöjen viikonloppua tiedossa. Ihanaa kun saa jutskailla ihan rauhassa ystävän kanssa <3 Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti