Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.4.2016

Tyypillinen päivä


Perusarkea täällä. Yhtenä aamuna, eilen, oon käynyt aamulenkkeilemässäkin tällä viikolla. Sitten aika on mennyt asiakkaiden kanssa ja kotitoimistolla. Omia treenejä oon päässyt tekemään myös hyvin, mikä on tosi ihanaa. Eilen oli treeneistä lepoa. Kävin kävelyllä, venyttelin pitkään ja kävin uimassa järvessä. Tää postaus on ehkä juuri sitä mun tyypillistä arkea, jos poissuljetaan lapsen kuskaaminen treeneihin ja kaikki kodihoitohommat ja kaupassakäynnit tietty. Kaikki se muu arjen säätö :) 

treenattavan koira-söpöläinen joka on aktiivisesti mukana joka kerta treeneissä :)
Käyn mun asiakkaiden kotona vetämässä heille treenejä ja mukana ovat niin lapset kuin koiratkin. Tää super-söpöys on kyllä vienyt mun sydämen. Eilen tehtiin Method Putkistoa ja aktiivinen koiruus ei meinannut ollenkaan rauhoittua venyttelyn rauhalliseen maailmaan. Välillä antoi pusuja, välillä riehui ja yritti saada vauhtia treeneihin. 


Ois tehnyt mieli mennä kauheasti salille eilenkin, mutta maltoinpas levätä ja pysyä poissa omista treeneistä. On se vaikeaa.. Mutta se olo ja virta kun malttaa levätä. Tänään treeni kulki mahtavasti. Viime viikolla aloin haastamaan itseäni leuanvedon kanssa. Perjantaina vedin leukoja pitkästä aikaa ja viikonloppuna oli kädet niin kipeänä, etten meinannut jaksaa laukkuja kantaa turnauksessa. Maanantaina sitten uudelleen ja sen jälkeen kädet ei niin kipeäksi tulleetkaan enää. 


lounasta kotona

Iltapäivällä lopettelin sitten työt. Oli jo kolmas keskiviikkoilta, ettei mulla ollut tunteja kun Toimelan tunnit loppui muutaman viikko sitten. Ensi viikolla alkaa taas uudet kuviot keskiviikossa, joten tää ilta oli sellainen "harvoin tarjolla" ilta. Meillä on arki-iltaisin aina jotain. Joko mun tunnit ja/tai lapsen fudistreenit/pelit. Päätin käyttää tän harvinaisen vapaan lähtemällä Kuusijärvelle, nyt kun lapsikin on isällään. Ehtisin kerrankin savusaunaan ja järveen ihan ajan kanssa. Yleensä ajan tuntien jälkeen kaasu pohjassa Vantaalle ja ehdin juuri 3 kertaa uimaan ja saunaan ennen kuin paikka suljetaan. Silloin kun lapsi ei oo kotona. Nyt oli aikaa. Juuri ne paikat, mitkä tällä hetkellä on eniten jumissa (käsivarret ja yläselkä), sattuivat niin paljon kuumassa löylyssä ja nipistelivät järvessä. Iho oli marmorikuvioinen näistä kohdista vielä pitkään uintien jälkeen, mutta tasoittui lopulta. Ekoissa löylyissä oli pahinta. Talviuintipaikoissa jengi heittää vielä löylyä ihan huolella. Sen takia sitä itsekin lotraa veden kanssa uimahallissakin välillä liikaa..Enpä ois tätäkään päivää uskonut näkeväni. Että minä tykkään kylmästä vedestä ja kuumista löylyistä. Oikeastaan sääli että tulee kesä ja vedet lämpenee :D


Ja arvatkaa oliko ihanaa istua kaikessa rauhassa saunassa. Käydä järvessä monta kertaa, ottaa kunnon löylyjä, istua auringossa saunalla ulkona ja jutella ystävän kanssa.Katsokaa nyt tätä upeaa näkymää. Miten hieno on tuolla uida ja mennä ottamaan kunnon löylyt! Tällaisesta mä niin tykkään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti