Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.7.2016

Kesäinen keskivartalotreeni oman kehon painolla


Mulla on ollut tänään lepopäivä treeneistä. Eilen väsytti niin paljon, että mentiin aikaisin lapsen kanssa nukkumaan. Verotti hieman aurinkoinen hellepäivä. Aamulla mä tein pitkän lenkin ja sitten pyöräiltiin Kumpulaan kun jälkikasvu heräsi. Siellä mä vesijuoksin 30 minsaa, uin puoli kilsaa, vietettiin aikaa 5 tuntia ja pyöräiltiin kotiin. Muutenkin liikuntaa ja aktivitettia on tullut kiitettävästi. Tosin lihaskuntotreenejä en oo tehnyt ollenkaan viikkoon. Nyt saa kroppa kerrankin levätä niistä. 

Meillä on hieman unirytmit sekaisin, kun on katsottu fudista joka ilta. Tänään oli kuitenkin poikien pelit Hämeenlinnassa aamupäivällä, joten siihen piti panostaa eikä valvottu eilen. Meille tuli hyvät yli 11 tunnin yöunet. Teki hyvää nukkua kunnolla. Tänään oon sitten itse ottanut ihan levon kannalta. Ja poika pelasi upeat pelit. 

Tässä vinkkejä oman kehon painolla tehtävään treeniin. Liikkeitä voit tehdä missä vain, kun välineitä ei tarvita. Vaikka fudiskentän laidalla. Todella tehokkaita keskivartalon liikkeitä kaikki!

Nopea kesäinen keskivartalotreeni 

Kykky kurotuksilla ja tuulimylly

  1. Kykkää 20 kertaa tuoden kädet vuoroin eteen ja taakse
  2. Tee 15 tuulimyllyä oikealle ja 15 vasemmalle
  3. Toista liikeparia kolme kierrosta putkeen ja pidä palautus vasta sittenSupermies ja polvennostopito

  1. Supermies -liike ei ole vain suorille selkälihaksille. Saat tehokkaan koko keskivartaloliikkeen tästä, kun muistat nostaa vatsan pintaa kohti selkää aina kun kurotat jaloilla taakse ja käsillä eteen
  2. Polvennostopidossa seiso vasemmalla jalalla, vatsa tiukkana. Nosta oikea jalka koukussa ylös, kurota vielä vasemmalla kädellä oikein ylös ja pidennä vasen jalka ja kylki. Pysy asennossa 30-60 sek. Vaihda puolta. 
  3. Toista liikeparia kolme kierrosta putkeen ja pidä palautus vasta sitten


Tänään jatkuu taas fudiksen kisastudio ja aamulla sitten lenkille reippaasti. Sitten kun sitä herää. Lomalla on ihanaa kun ei ole aikatauluja. 

Ihanaa viikkoa kaikille ja nautitaan näistä kesäisistä päivistä vaikka välillä sataa. Kesä on lopulta vain mielentila eikö niin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti