Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.7.2016

L O M A L L A viimeinkinSuonette anteeksi tämän blogihiljaisuuden. Alkuviikosta asti oon laittanut kirppiskamoja myyntiin omalle sporttikirppis -sivulle ja eri kierrätysryhmiin. Sen lisäksi mulla on ollut pöytä itsepalvelukirppiksellä. Ja oon ollut töissä tietysti ja lapsen kanssa. Kaikki aika on mennyt kyselyihin vastaamiseen, lapseen ja ohjauksiin, töihin, yrittäjyyteen, tavaroiden laittamiseen. Mutta eilen alkoi LOMA! 

Keskiviikkona oltiin illalla ystävillä kylässä ja siellä vierähti 11 asti kun juttua rakkaan ystävän kanssa vain riitti. Piti päivittää vuosien kuulumiset. Mun piti suunnitella asiakkaan treeniohjelma kyläilyn jälkeen, mutta tein sen kuitenkin aamulla. Eli piti herätä tuntia aikaisemmin ja itse ohjauskin oli super aikaisin. Lapsi herätti yöllä, joten unta tuli neljä tuntia.. Sitten aamulla olin kyllä väsynyt, mutta en mitenkään tööt. Kun unta muuten tulee, ei yksi huonosti nukuttu yö haittaa. Unen määrästä pidän huolta. Ohjaus ja sen suunnittelu meni hyvin. Pyöräilin asiakkaalle ja sitten kävin lenkillä ja tein muutamat duunijutut ennen kuin "pääsin lomalle". Tai no yrittäjä ei ole lomalla oikeastaan lainkaan, mutta ohjauksista mulla on lomaa. 

lenkillä kesän vikan ohjauksen jälkeen
Mutta sitten vihdoin puolilta päivin ajettiin maalle. Päivän reissu suuntautui Sysmään ja oli kiva päästä nollaamaan työjutut ja kotijutut myös. Syötiin hyvin, soudeltiin, nautittiin maisemista, saunottiin, uitiin ja mikä mahtavinta nukuin tosi hyvin. Heräsin kymmeneltä aamulla!


Nyt ollaan taas takaisin kotona ja kaupungissa ja lomailu jatkuu täällä. Pakko on  kuitenkin todeta, että loma on parasta aikaa treenata. Kun päästiin kotiin, mä pääsin lenkille kun lapsi lähti hetkeksi kavereiden kanssa ulos. 12 kilsan lenkki ja niin mahtava fiilis sen jälkeen! Eilen oli lepopäivä, lomapäivä, mässypäivä ja kaikkea. Syötiin aivan ihanaa ruokaa Sysmän Suvipinxissä, pitkän kaavan mukaan. Ja jätskiä matkalla ja vähän karkkia. Ja vähän siideriä saunassa ja punaviiniä ruuan kanssa ja juustovoileipiä iltapalaksi fudista katsellessa. Tänään on taas maistunut omat, terveelliset safkat. Kerran viikossa mulla onkin päivä, jolloin syön mitä huvittaa. Hyvällä omatunnolla ja kaikesta nauttien.
Liikkukaa kun on kesä. Nauttikaa kaikesta siitä mitä voi tehdä. Mökillä voi kantaa vesiä saunalle, soutaa, leikata ruohoa, ulkoiluttaa vaikka naapurin koiraa, tehdä kotitöitä ja pihahommia ja uida! Ja jos mitään hyötyliikuntaa ei keksi, voi ottaa aina kahvakuulan käteen tai lähteä lenkille kauniiseen luontoon! 

P.S. Ylläoleva kuva on lavastettu, harrastin kaikkea muuta mökkihyötyliikuntaa sen sijaan, että olisin treenannut pihalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti