Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.7.2016

Luopumista ja liikkumistaLauantai. Kuvat on eiliseltä aamulenkiltä. Tein reilun tunnin kävelyn heti herättyäni. Välillä piti pysähtyä poimimaan vadelmia, joita matkan varrella oli vaikka kuinka. 

Hietsun kirppiksellä meni tavara hyvin kaupaksi torstaina. Menin sinne jo seiskan jälkeen, tori aukeaa kahdeksalta. Pöytä oli hyvässä paikassa (ihan torin reunassa metropolian edessä). Ihmiset tulivat sitä kautta torille ja turistibussit pysähtyivät suoraan eteen. Arkisin pöydän hinta on vain 15 eur. Kirppiksellä sain myös hyviä vinkkejä eri kierrätysryhmistä ja paikoista missä pääsee turhasta tavarasta eroon. Esimerkiksi vanhoista Kalevala koruista, joita mulla on ollut kaapeissa. Keräsin niitä nuorempana ja ne sai nyt lähteä kiertoon myös eilen. Jännää, että nekin on maanneet kaapin perällä, ja kun sitten myin ne, niin ei meinannut hennoa luopua. On se ihmismieli kummallinen. Vaikka et tarvitse niin kirpaisee luopua. Mutta koko ajan olo on helpottuneempi, mitä enemmän tavarasta pääsee eroon. 

Tätä se viikko on sitten ollut. Liikkumista ja kodin siivousta, raivausta ja tavaroista luopumista. Eilen mä järjestin kaappeja koko päivän ja illalla pyöräiltiin Jarnan kanssa Haltialan tilalle. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä keskustaan pyörällä drinksulle, mutta päädyttiin kuitenkin tänne. Ja oli kiva lähteä rennoissa vaatteissa. Ja muutenkin rennoissa tunnelmissa. Olin aika katki kun lähdettiin, koko päivän (tai viikon) touhunnut kodin kanssa. Itse asiassa vedin puolen tunnin päikkärit juuri ennen retkeä ja se teki hyvää. Vähän oon kyllä juuri heränneen näköinenkin kuvissa :D Haltialan terde on muistaakseni 10 asti illalla auki. Ja sieltä sai myös hyvän näköisiä hamppareita ja muuta ruokaa. Pysyttiin cavassa kuitenkin. Mä käyn täällä tosi usein fillaroimassa kun meiltä pääsee tähän suoraan joen vartta pitkin. Kuoharille en kuitenkaan ennen oo pysähtynyt :)


Tänään aamu alkoi puolen tunnin venyttelyllä. Kävin koko kropan läpi Method Putkisto venytyksin. Sitten aamiaista ja seuraavaksi vuorossa pitkä lenkki. Oon tän kesän aikana miettinyt tosi paljon sitä, miten elämä on ollut yhtä opettelua kuinka huolehtia omasta kehostaan. Se on ollut pitkä tie eikä se tähän lopu. Tällä hetkellä oon vaan löytänyt balanssin liikunnassa ja venyttelyllä ja kehonhuollolla on siinä iso osa. Kroppa on muuttunut sen myötä todella paljon ja pahimmat jumit ja kuonat on lähteneet kiertämään ja keho voi paljon paremmin. Pelkästään jo se, miten paremmin sitä voi kun venyttelee. Ja tottakai se esteettinen puoli on kiva juttu, miten keho on muuttunut. 


Tää kesä on mennyt pitkälti kotinurkissa, lukuunottamatta Porin reissua. On ollut ihanaa saada koti kuntoon ja tehdä kivoja juttuja täällä Helsingissä ja nähdä kavereita. Ja päästä treenaamaan ja liikkumaan paljon. Kroppa voi hyvin. Ja tietenkin nauttia oman kodin ihanuudesta, mehulingosta ja muista jutuista.. Ja etenkin nyt kun oon luopunut niin paljosta tavarasta. Niin, ja nukkua tarpeeksi. Ehkä levätä olisin voinut vähän enemmän, mutta kaappien tyhjentäminen ja järjestäminen on niin koukuttavaa, ettei sitä voi aina lopettaa. Oon välillä tehnyt sitä yhteen asti yöllä. Ja nyt näyttää ja tuntuu koti pitkästä aikaa tosi kivalle. Tavarat ei huutele enää kaapissa ja kotona on paljon levollisempaa. Vaatteet löytyy kaapista paremmin (tyyliin t-paitoja on enää 5, toppeja saman verran, mekot karsiutuneet puolella jne..) ja liikkeellelähtö on nopeampaa. En oo oikestaan edes kaivannut minnekään reissuun. Hyvä näin. On ollut oikein loistava kesä, ja jos ne helteet nyt vihdoin tulee niin niistä on ihana sitten nauttia lapsen kanssa ennen koulun alkua vielä. 


Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti