Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.7.2016

Pepulle kyytiä portaissa kahvakuulan kanssa, videot ja vinkit

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Kokeiliko kukaan vielä eilistä keskivartalotreeniä? Sitä oli facen kautta käyty ainakin katsomassa huikeat 2000 kertaa alle vuorokaudessa. Ehkä joku on jo kokeillut?

Mä kunnon lomalaisena nukuin puoli kymmeneen asti. Sen jälkeen venyttelin tunnin. Method Putkisto syvävenyttelyä olohuoneen matolla ja olo keveni 100 %. Joka kerta lattialla könytessäni päivittelen kankeutta, mutta aina se palkitsee ja olo kevenee. Voisi melkein sanoa, että askel on kunnollisen venyttelyn ja kehonhuollon jälkeen höyhenenkevyt. Venyttelyn jälkeen myöhäinen aamupala. Porkkana-inkivääri mehu itse puristettuna ja tuorepuuro. Yli yön liotetut gluteenittomat kaurahiutaleet ja chia -siemenet mantelimaidossa. Maustoin ruususuolalla ja vaniljalla. Ja luomukahvia kauramaidolla.Sitten me lähdettiin ulkoilemaan ja kävin heittämässä samalla 10 kilsan kävelylenkin kun lapsi keksi itselleen muuta mihin ei äitiä taas kaivattu. Iltapäivällä vielä tunnin kävely ja vähän portaissa heiluin kuulan kanssa kun lapsella oli fudistreenit. Ihanaa oli liikkua kun oli eilisen lepopäivän jälkeen virtaa. Pidettiin eilen myös herkutteluilta kun tuli Ranska - Islanti peli. Ranskalaisia ja friteerattuja kalafileitä, vähän kuin kalapuikkoja. Jäätelöä, suklaata, keksejä... Kunnon tankkaus :D No tänään sitä sitten jaksoi. 

No sitten niitä peppuvinkkejä portaisiin! Käpylän Urheilupuistossa fudiskentän vieressä menee nää pienet portaat, joita on fudismutsin hyvä hyödyntää. Vinkkejä portaisiin kahvakuulan kanssa

Etene portaat ylös astuen joka kolmannelle askelmalle. Kyykkää alas ja ylöstullessa ponnista kunnolla tukijalalle ja ojenna taaimmainen jalka taakse ja ylös. Kuula toimii liikkeessä lisäpainona tai vaihtoehtoisesti voit tehdä myös tähän liikkeeseen pystypunnerruksen!


Alastulon voi suorittaa esimerkiksi näin. Astu kaksi askelmaa kerralla alaspäin, ja kykkää niin että takapuoli hipaisee edellistä askelmaa. Kun nouset kyykystä ylös, punnerra kädet ylös.


Hyvää maanantai-iltaa kaikille. Mä taidan vielä vähän venytellä.

Xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti