Sports Lady®

Sports Lady®

20.7.2016

Stairs & Steps & Friends
Löylyn ilta-aurinko tiistaina
Kun mulla on loma, niin parasta varmaan on käyttää se urheilemiseen ja kavereiden näkemiseen. On niin ihanaa, kun ehtii nähdä ystäviä (=kun ei ole iltaisin tunteja). Kaikilla on rauhallinen meininki eikä kiirettä. Ehditään puhua myös puhelimessa ja nähdä monien kavereiden kanssa. Eilen käytiin Pilates kollegan Riepun kanssa testaamassa Allas Katajanokalla. Sieltä ajeltiin vielä Löylyyn nauttimaan ilta-auringosta. 

Aamun hoidin asioita ja vastailin kierrätysryhmien kirppisjuttuihin ja laitoin tavaraa eteenpäin. Sitten asioille ja 45 minsan pyörälenkin kautta Herttoniemen portaisiin. Ostin Ihohoitola Lupauksesta viime talvena tän ihanan tuoksun. Sitä voi käyttää kuulemma myös hyttysmyrkkynä. Nyt se tuli testattua. Ja toimi! Ei yhden yhtä puremaa! Viimeksi oli täynnä paukamia. Ja kyllä niitä hyttysiä nytkin siellä oli!

Florascent AROMA SPRAY on 100% luonnollinen ja valmistettu yuzun eteerisestä öljystä liuotettuna alkoholiin ja veteen. Yuzun kirpeä tuoksu muistuttaa mandariinia, mutta samalla siinä on vihreitä sävyjä. Yuzua voidaan yhdistää hyvin muiden sitrusnuottien tai kukkaistuoksujen kuten ruusun ja jasmiinin kanssa. Testailin silloin talvella Lupauksessa, miltä tuoksu tuoksuu kun siihen suihkuttaa päälle havumaisempaa tuoksua. Näillä tuoksuilla voi luoda myös sopivimman henkilökohtaisen tuoksuyhdistelmän yhdistelemällä 2-3 eri Aroma Spray-tuoksua suihkuttamalla iholle kerroksittain. Tuoksua voi käyttää sellaisenaan luonnonmukaisena ja aromaterapeuttisena parfyymina, tai suihkauttaa huoneilmaan tai puhtaisiin lakanoihin. No nyt se toimi hyttysmyrkkynä. 


Herttoniemen portaat on meitä aika lähellä, joten tänne on hyvä fillaroida. Tästä postauksesta löydät infoa porrastreeniin (9 vinkkiä porrastreeniin). tässä vaiheessa ei vielä naama niin punoita :)
Porrastreeni menee huomattavasti sujuvammin kaverin kanssa, hyvässä seurassa. Höpöttäen. Aina silloin kun pystyy puhumaan :D


kyykkyhypyillä ylös
askellus alas ja istahdus ylemmälle portaalle
ja sivuttaisjuoksua ylös vuorotellen oikea ja vasen kylki edellä


Portaista sitten fillarointi kotiin syömään ja matka jatkui pyörällä Kumpulaan. 45 minsan vesikävely vyön kanssa palautti hyvin. Kumpulassakin oli tuttuja ja vesijuoksuun sai seuraa.  Sitten kun pyörällä pääsin vielä uimasta kotiin, olikin liikunnat siinä. Tän viikon aktiivisuusprosentit on paukkuneet 300 tietämillä. Eli kun multa kysytään mitä teen mieluiten lomalla, on vastaus 1) Liikun 2) Tapaan ystäviä.

Illalla käytiin Katjan kanssa Burgerilla Teurastamon B-Smokerylla. Niin hyvä kasvisburgeri, että taju meinasi lähteä. Ja hyvää seuraa ihanan ystävän kanssa. Kyllä kesä on mahtavaa aikaa!
Aamulla kirppishommat jatkuu ja tavaraa lähtee Hietsuun myyntiin. Siellä tarkoitus seisoa niin kauan kunnes alkaa sataa. Sadetta luvattu kolmen aikaan, mutta ainakaan viime viikolla ei yksikään sade-ennustus pitänyt Porissa paikkaansa. Tulkaahan ostoksille ja moikkaamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti