Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.7.2016

Pori Jazz Thursday


Neljäs jazz-päivä käynnistyi aamulenkillä. Kävelin Kirjuriin ja tein siellä aamulenkin. Tosin tiet olivat konserttipaikan takia suljettu, mutta osittain pääsi siellä fiilistelemään. Lenkin jälkeen vähän venyttelyä. Nyt piknik kamat kasaan ja uudelleen kohti Kirjuria. Sadetakki, perinneviltti, jazz-päiväkirja ja eväät on pakattu. Tämä päivä ja kaksi seuraavaa nautitaan Kirjurin konserttien annista.
Kirjurin ranta on saanut uudet penkit

Eilen mä kävin kuuntelemassa Suomi Areenan keskusteluja. Puuvillassa oli mielenkiintoinen paneelikeskustelu "Totuus uhattuna - Miten toimittajasta tuli lobbari". Liippasi läheltä munkin alaa bloggaajana. No täällä on ollut tosi paljon kaikkea mielenkiintoista.

Sitten iltapäivästä menin katsomaan vielä Anneli Auerin haastattelua, josta nyt on kovasti kohistu. Oltiin hyvissä ajoin ja päästiin sisälle, mutta meidän lähtiessä ulkona mutkitteli pitkä jono. Haastattelu oli jotenkin surullinen ja tunnelma hieman hyytävä. Hyvin Enburske hoiti homman, mutta tästä on kymmenen vuotta puhuttu ja nyt siitä puhutaan taas. Olisi ehkä jo riittänyt..? Auerilla on murhaajasta oma teoriansa ja monella meistä on oma näkemyksensä koko jutusta ja kaikesta mitä siihen liittyy. 
Lähdin kesken pois ja suuntasin Raatihuoneen puistoon katsomaan ilmaiskonserttia. Se oli kiva oli ihanan nähdä tuttuja. Nukkumaan ajoissa sitten konsetin jälkeen niin pääsi tänään aamulenkille. Saa nähdä miten sitä huomenna herää :D Viimeinen esiintyjä aloittaa klo 22.30 ja silloin on periaatteessa mun nukkumaanmenoaika. Tosin jazzit on jazzit ja silloin ollaan ja valvotaan. Tää on ainoa mua oikeasti kiinnostava festari ja sen verran tärkeä joka vuosi, että eiköhän sitä hereillä pysytä ;) 

"Tähdet Porin illassa" ilmaiskonsertti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti