Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.7.2016

Pori update


Terkkuja Porista. Jazzit on lähteneet reippaasti käyntiin. Täähän on mun jokavuotinen traditio, kun olen Porista kotoisin. Eli jazzeille on pakko päästä joka vuosi. Tänä vuonna tulin jo maanantaina, jotta ehdin kuuntelemaan myös Suomi Arenan keskusteluja. Ajoin Porvoosta tänne maanantaina ja melkein suoraan menin Suomi Arenan avajaisiin. Siellä suloinen Aili Ikonen veti keikan. Saatiin Katjan kanssa eturivistä tosi hyvät paikat. jos suurennuslasilla katsoo voi nähdä mut ja Katjan eturivissä :D

Tiistaina suuntasin keskustaan jo vähän aikaisemmin ja ehdin kuuntelemaan keskusteluja, fiilistelemään kaupungilla ja jazz-kadulla ilmaislavalla kävin kuuntelemassa Bowman Trion keikkaa. Nyt kutsuu Porin metsä ja aamulenkki. Sen jälkeen Maikkalaan uimaan ja kohti Suomi Arenan keskusteluja. "Yllätysesiintyjä" keskusteluissa paljastettiin maanantaina ja tänään viideltä Tuomas Enburske haastattelee Anneli Aueria. Siitä koko Pori kohisee ja ehkä yritän itsekin mennä kuunntelemaan. Tänään olisi myös klo 9.50 Pörssikaupan avaus Porin keskustasta. Näin eilen ex-kollegoita Nasdaq OMX:stä ja olisi tietty mahtava ehtiä kuuntelemaan kellonsoitto kymmeneksi. 
  

Torstaista lauantaihin mulla on liput Kirjurin konsertteihin, joten siellä menee loppuviikko. Ja tietysti jazz-picnicciä valmistellessa. Loistavaa viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti