Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.7.2016

Maanantain "lomapäivä"


Borta bra men hemma bäst. On kyllä niin ihanaa olla kotona. Aamulla kävin lenkillä, hain kaupasta aamumehun tarvikkeet ja tulin kotiin lukemaan Hesaria ja laittelemaan aamupalaa. 

Aamun mehu

Kurkku
Iso pala inkivääriä
Sitruuna
Lime

Mä rakastan rutiineja, vaikka osaan niistä kyllä poiketa. Viime viikon syöminen oli mitä sattuu. Alkuviikosta söin tosi huonosti (liian vähän ja liian pitkät ateriavälit) ja loppuviikosta sitten korjasin tilannetta ihan urakalla. Tein vikan jazzpäivän piknikille salaattia, mutta sen lisäksi ostin ison maalaispatongin, tuorejuustoa ja brie-juustoa. Ja karkkiakin söin pitkästä aikaa. Onko mitään niin hyvää kuin ladata pehmeän patongin päälle kunnolla juustoja :) Ja kulauttaa se viinillä alas! Ja kyllä se sitten naamassa näkyikin sunnuntaina ja tänään. Mutta kyllä nyt maistuu taas nää omat pöperöt. Ja silloin kun herkutellaan niin herkutellaan. Hyvällä omatunnolla. Ruuasta pitää nauttia. Tänään oon jatkanut taas kodin "raivaamista". Kun laskostin puhtaita pyykkejä kaappiin, revin sieltä taas lisää tavaraa pois. Varasin uudelleen viikon itsepalvelukirppikseltä. Paremmat vaatteet, jotka olin jo siivonnut kaapeista ennen lomareissua, kuvasin ja päivitin Luxmerkkien fleamarket kierrätysryhmään. Mekkoja ja jakkuja. Sellaisia kaikkia ihania, joille ei vain ole käyttöä. Enkä mä suureen osaan niistä edes mahdu enää. Tai mahtuisin jos lopettaisin urheilemisen ja syömisen :D Niin ja Hietsun kirppikseltä varasin torstaille pöydän (tulkaa moikkaamaan jos liikutte siellä!). Luulen, että kaapista saa lähteä vielä lisää vaatteita huomenna. Sitäkään ei näköjään voi lopettaa. Kun kerran pääsee alkuun, kynnys madaltuu ja luopuminen ei olekaan enää niin vaikeaa. Nyt tuntuu ihan karmealta miten sitä on joskus shoppaillut. Ja miten niitä sitten on jemmannut..

Tein tänään myös yrityksen "paperihommia" joten koneen edessä oon istunut melko paljon. Välillä pidin tunnin tauon ja venyttelin. Asioilla kävin polkupyörällä ja illalla vielä lenkillä. Aika paljon näkyi Pokemon Go -bongaajia.. Mitä mieltä olette pelistä? Onko hyvä vai huono juttu. No ainakin se saa ihmiset liikkeelle.. Jotenkin aivan kummallinen ilmiö mun mielestä. Lenkin jälkeen maistui taas ruoka enkä kaivannut sitä patonkia ja brie-juustoa enää ollenkaan. Suihkuun ja hyvät kuorinnat ja kasvonaamiot vielä ja päivä kruunattu sillä. Ai mä oikein odotan huomista, saa taas vaatteet lähteä kaapeista ja kirppislajittelu jatkuu. Ja pääsee treenaamaan! Tänään meni ihan aerobisen ja venyttelyn puolelle vaan. Ja aktiivisuusranneke sanoo 240% päivän tavoitteesta, ilman yhtäkään bongattua Pokemonia.


Jos sitä huomenna sitten relaisi vähän enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti