Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.7.2016

Loppujatsit ja Yyteri


Jazzit on jazzailtu. Kotona on väsynyt, mutta onnellinen Hanna. Pori Jazzit on mulle se jokavuotinen kohokohta ja on ihana nähdä paljon ystäviä ja tuttuja. Perjantain konsertissa viihdyin ihmeen pitkään, ottaen huomioon että vettä tuli tuutin täydeltä. Onneksi oli kumpparit niin jalat pysyi kuivana. Lauantaina oli sitten vähän kevyempi varustus konsertissa. Ja aivan upea sää. Kiitos kaikille ihanille ihmisille seurasta. Puhelin on täynnä ihania jazz kuvia ja muistoja, ja jazz-päiväkirjassa taas monia uusia juttuja.

Tänään ennen lähtöä kävin vielä Yyterissä lenkillä. Tein 8 kilsan kävelyn ja ajoin sen jälkeen vielä Maikkalaan uimaan. Mun puhelin on joka päivä autoon istahtaessa ehdottanut, että matkaa kohteeseen Koti olisi 171 minuuttia. Tänään sitten noudatin luurin neuvoa ja nostin kytkintä. Ihanaahan olisi ollut vielä jäädäkin, mutta on se kiva päästä pesemään pyykkiä ja kotiin vähän relaamaan. Ja kiinni normi ruokailurytmiin ja ruokiin. Loppuviikosta tuli mussutettua aika kiitettävästi kaikkea, joten nyt kiitos tämä jazz-pöhötys pois ;)
Yyterissä on aina ihanaa ja kaunista. Porissa tuli käytyä lenkillä kaikissa mun lempipaikoissa. Niin Yyterissä kuin Katinkurussa ja Kirjurissakin. Loma jatkuu vielä ja viikkoon ei ole mitään suunnitelmia toistaiseksi. Se tuntuu hyvältä. Voi tehdä aivan mitä vaan huvittaa. Urheilun suhteen tämä viikko oli vähän hiljaisempi torstaista lauantaihin, mutta nyt on taas ihana palata normirutiineihin. 


Loistavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti