Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.10.2011

Happy Soul, happy kidTäytyy tehdä tunnustus. Liikkuvaisena äitinä en ole kertaakaan "uskaltanut" jättää lastani lapsiparkkiin yhdessäkään kuntokeskuksessa. Johtunee eniten siitä, että tykkään treenata paikoissa joissa ei  ole tällaista mahdollisuutta. Vieroksun suurien ketjujen persoonattomia saleja ja valitettavasti nämä ovat niitä paikkoja missä ne lapsiparkit ovat.. Kun olen sellaisia paikkoja nähnyt, ne näyttävät niin täyteen ahdetuilta että kuinka lapsia pystytään pitämään silmällä.. No ehkä olen sattunut väärään aikaa väärään paikkaan ja minulla on asiasta aivan väärä kuva. Suurien ketjujen saleille ei myöskään pääse kertamaksulla. Tai pääsee, mutta ne ovat tolkuttoman hintaisia. 


Viime aikojen kiireet ovat aiheuttaneet sen, että tanssimiseni on jäänyt aivan minimiin. En ole päässyt kuin kerran tanssitunnille syksyllä (plus viime viikolopun kisatreeneihin). Älkää käsittäkö väärin. Olen siis ollut niin innoissani työn touhussa. Mulla on niin paras työ nykyään, love it!! Sitten eräs tuttuni mainitsi käyvänsä Happy Soulissa tunneilla. Muistin, että heillä on lapsiparkki (kävin talvella testaamassa paikkaa, tunteja siis, ja tykkäsin!). Siispä ehdotin jälkikasvulleni (4,5 v) joskos menisimme käymään täällä ja testaamaan millainen on leikkihuone. Hän innostui heti. Meitä molempia taisi vähän jännittää. Lapselle oli eväitä mukana ja retkeilimme Kallioon missä Happy Soul sijaitsee. Happy Soul on mukava paikka ja tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi. Lapsiparkki oli kiva ja rauhallinen ja siellä oli mukava "hoitotäti". 


Tunti oli perus zumba tunti. En ole zumbassa käynyt, joten liikkeet olivat melko outoja ja "ei tanssimaisia". Jorailin kuitenkin omalla tyylilläni ja hiki tuli. Minua ehkä vähän jännitti miten jälkikasvu siellä pärjää, ja tuijottelin kelloa moneen otteeseen. Ehkä ensi kerralla nautin tunnista enemmän. Varsinkin kun lapsi viihtyi niin hyvin, hänellä ei ollut mikään kiire pois. Hyvä juttu, tänne voi toistekin tulla. Omia tanssikavereita jäin kaipaamaan ja oman tanssikoulun fiilistä, vaikka tämäkin on kiva paikka. Mutta ihan loistava ilta meillä oli lapsen kanssa ja tunnin jälkeen kävimme vielä syömässä. 


Millaisia kokemuksia teillä on lapsiparkeista? Onko jotain lemppari/suosituspaikkoja urheileville äideille?

4 kommenttia:

 1. Kenen zumbassa olit? Jacquelinen? Mä käyn Larussa Liikuntakeskuksessa ja paikka on valikoitunut nimenomaan lapsiparkin vuoksi, jos en saisi lapsia jumpan ajaksi parkkiin, en pääsisi koskaan urheilemaan, lenkkeily esim. on aika mahdotonta koska neljää pientä lasta ei voi jättää keskenään kotiin, eikä juoksemisesta tulis mitään neljän kanssa :) (siinä vaiheessa kun mies olis lastenvahtimisvalmiudessa, en enää jaksa mennä mihinkään) Mutta siis Larun Liikkarin lapsiparkissa viihtyvät kaikki neljä, isommat vähän huonommin, 3- ja 5-vuotiaat tosi hyvin, jopa liian hyvin, koska haluavat sinne joka ilta, ja mulle tulee siitä huono omatunto kun en joka ilta kuitenkaan jaksa jumpata.. :)

  VastaaPoista
 2. Larun liikkari on kyllä mahtava paikka! nyt kun ei enää asuta larussa, niin käyn Ison Omenan Satsissa. Siellä on tosi hyvä lapsiparkki, tarpeeksi pieni, jotta hoitaja ehtii valvoa kaikkia ja tosi taitavia ja lapsen luottamuksen puolelleen voittavia hoitotyttöjä. Lisäksi Ompussa on aika kiva punttisalikin kun menee sinne ihan perälle. Tutustumiskäynti ilmainen, käyhän testaamassa!

  VastaaPoista
 3. Mikko Lempiäinen oli vetäjä. Hui, neljän lapsen kanssa lähteminen jumppaan on jo aika jumppaa itsessäänkin :) Upeeta että jaksat käydä, moni ei viitsi lasten kanssa lähteä! Lauttasaaren liikuntakeskus onkin kiva paikka.

  VastaaPoista
 4. Moi Henrica! Hyvä tietää! Pitää joskus käydä testaamassa, heti kun hommaan sen auton :) Käpylästä on vähän matkaa Omppuun. Lapsen kanssa siitäkin tosin saisi taas ihan oman seikkailuretkensä tehtyä ja voisi olla hauskaakin sinne sompailla julkisilla.

  VastaaPoista