Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.10.2011

Hyvä päivä: hyviä ihmisiä ja hyvinvointijuomia

Toinen viikkoni CocoVi Bar'lla lähti käyntiin (saa käydä tykkäämässä Facessa, tänne tulee lähiaikoina meidän ajankohtaisia juttuja!). Aamu ja aamupäivä meni enemmän tai vähemmän erilaisissa palavereissa ja käytännön asioita hoitaessa. Sitten loppupäivän olin Kampin baarimme iltavuorossa Linan kanssa. Tykkään olla tiskin takana. Baarissa tapaa kivoja, mielenkiintoisia ihmisiä ja työnteon lomassa voi käydä hyviä keskusteluja asiakkaiden kanssa. 


Illan viimeinen vieras oli Viidakkomies. Hänen kanssaan käytiin hyvä keskustelu siitä, miten mahtavaa on kuunnella omaa sydäntään. Tehdä sellaisia asioita mitkä itse kokee oikeiksi, tehdä työtä jota rakastaa... Miten hyvä tulee hyvän luo ja hyvät tyypit löytävät toisensa.


Ajattelin kirjoittaa teille myös vehnänoras -shoteistamme. Vehnänoras -shotteja tuli tehtyä tänään aika monta. Ne ovat ehkä sellainen vähemmän tuttu juttu suuren yleisön keskuudessa ja tänään niitä kävi maistelemassa niin ensikertalaisia kuin konkareitakin. 
Tässä on erinomainen ravintolisä joka sisältää paljon ravintoaineita. Vehnänorasmehun on todettu parantavan monia vaivoja. Vehnänorasmehun käyttö kannattaa aloittaa varovasti. Ensimmäisellä kerralla 1/3 desiä ja vähitellen lisätä määrää. Suun kautta nautittavan vehnänorasmehun hyvä enimmäismäärä sanotaan olevan 2 desiä. Kun käyttää tämän määrän, energiataso pysyy todella korkeana. Säännöllisesti nautittu pienempikin määrä on hyväksi yleiskunnolle. On havaittu, että 0,5-1 dl mehua nautittuna torjuu suurimman osan kaupungin saasteista. 


Vehnänorasmehun sanotaan parantavan kaikki vaivat:
Se mm:
- poistaa keuhkoista arpia, jotka ovat syntyneet happipitoisia kaasuja hengittäessä
- alentaa korkeaa verenpainetta mm. laajentamalla hiussuonia
- parantaa sisäisestikin nautittuna ihovaivoja kuten esim. rohtumia
- poistaa saasteiden, lääkkeiden ja muiden elimistöä likaavien aineiden jäämiä


Vehnänorasmehussa on tuoreita eläviä vitamiineja ja entsyymejä. Se estää hiusten harmaantumisen ja E-vitamiinipitoisena se vaikuttaa edullisesti myös sukupuolihormoneihin. Kun käyttää vehnänorasmehua voi havaita, että henkinen suorituskyky paranee ja kestävyys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi kohentuu. 


Tulkaahan maistamaan, näitä saa sekä Kampin että Erottajan baareistamme. 


Juuri tällainen "ain laulai työtäs tee" kuva :)
Lina
Mukava päivä. Kun voi tehdä työtä josta pitää, on silmätkin aivan eri tavalla auki ja maailma näyttää niin erilaiselta. Illan päätteeksi, kotimatkallani, metroasemalla nuori poika lauloi ja soitti kitaraa. Hän lauloi tytölle "Stand By Me" biisiä ja en nyt osaa sanoiksi sitä hetkeä pukea. Kaunista. 

1 kommentti:

  1. Hei,

    Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta sisältääkö vehnänorasshotti pelkästään vehnänorasta?
    Minulla laukeaa migreeni, jos nautin vähäkään enemmän tuotteita, jotka sisältävät vehnää. Epäilen, että vehnänorasshotti on täysin poissuljettu tapauksessani...?

    VastaaPoista