Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.10.2011

Tanssi- ja Fitness viikonloppu

Pahoittelen blogin tämänviikkoista hiljaiseloa. Töitä on ollut paljon ja olen yrittänyt aina jossain välissä päästä myös itse liikkumaan. Tykkään uudesta työstäni CocoVi Baareilla aivan todella paljon, meillä on aivan upea jengi siellä! Tämä viikko on kyllä ollut loistava. Niin töiden, kuin treenienkin puolesta. Torstaina kävin Töölö Gymillä ja tuli vedettyä vähän erilainen treeni. Olin varma että kädet eivät liiku mihinkään seuraavana päivänä, mutta hyvin ne siinä mukana taas heiluivat :) 


Viikko sitten oli meidän Production ryhmän uuden tuotantokauden aloitus jonne en valitettavasti päässyt mukaan, mutta jee tänään pääsen tanssitreeneihin. Alamme harjoitella uutta tanssia ensi kevään Show Tanssin SM kisoihin, jotka pidetään Tampereella. Mahtavaa nähdä kaikki tanssikamut, pitkästä aikaa! Ja päästä tanssimaan, pitkästä aikaa!


Tänään ja huomenna on myös Finlandia Talolla Fitness Expo, jonne tulee myös ihana ystäväni, Kati Alander, kisaamaan. Aivan mahtavaa nähdä Katia pitkästä aikaa. Jippii! Hänen kanssaan on joskus kauan sitten tullut kierrettyä kesäistä Suomea hevosten kanssa estekisoissa. Nyt nähdään taas tänä vuonna Fitness Expossa. Upea Kati kisaa sunnuntaina Body Fitneksessä ja minä taas olen CocoVi'n osastolla. Katille tsemppiä kovasti! Ja peukkuja pidän myös PT-kollegalleni Johannalle
Viime vuonna kahvakuulamies Tuomo sai minut yllytettyä Expossa lavalle kahvakuulan kanssa mekko päällä.  Hyvin lähti etuheilautus ensikertalaiselta 16kg:n kuulalla.
2010 Fitness Expossa olin Katia kannustamassa
Kannattaa käydä jo tänäänkin kiertelemässä Fitness Expon messualueella, sinne sisäänpääsy on ilmainen. CocoVi'n osastolla on meidän upeaa urheilijatiimiä, mm. ultrapyöräilijä Markku Saarinen. Meidän osastolta saa loistavia vinkkejä omaan treeniin CocoVi'n urheilijatiimiläisiltä ja tarjolla on myös maistuvia smoothie -maistiaisia. Itse olen siellä huomenna töissä ja tänään pitää tottakai pyörähtää messuilla muuten vaan. Aivan mahtava viikonloppu tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti