Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.10.2011

GB:llä kuulasiskon kanssa & ensimmäinen videoni blogissa

Maanantain salitreenin tein GB:llä, meillä oli kuulasiskon kanssa treenitreffit. GB on aivan mun lempparitreenimesta! Alkuun lämmiteltiin Liinan opeilla. Suunniteltiin liikkeitä videoon, Liinan blogiin. Tai Liina suunnitteli, minä tein niin kuin käskettiin. Ensin tasapainoharjoitusta kahvakuulalla. Kuulan tullessa alas nostettiin varpaat ylös ja kun kuula tuotiin ylös, noustiin varpaille ja katse kohti kattoa. 

Toinen lämmittelyliike tehtiin askelkyykyllä, vastakkaisella kädellä kurotettiin taakse ja toisella kädellä ylös. 
Sitten lämmittelyä pallon kanssa pareittain. Pallo ylös suorille käsille, sieltä käytiin alhaalla josta ylös tullessa pallo heitetään toiselle. 
Suunnitteluun, kuvaamiseen ja säätämiseen meni mukava tovi. Kun nämä ja sosialisointi oli hoidettu niin päästiin aloittamaan varsinainen treeni ja lämminkin jo oli. Ja niin paljon naurettukin. Näitä lisää, kuulasiskon sanoja lainatakseni. Rintaa ja ojentajaa oli vuorossa tänään minulla, Liina veti omat treenihässäkkänsä. 
Tänään alkoi Hanna kuntoon projekti. Ei mitään ihme kikkailuja tai mystisiä dieettejä. Hiilarit melko alas, syön vähemmän kuin kulutan. Luovun herkuista, viinistä... Käyn aamulenkillä aina kun pääsen ja salilla muutama treeni viikossa. Rasvat pitää mitata ja tavoitteena olisi päästä viime syksyn mittoihin... Nyt kun se on tänne kuulutettu, on asialle myös tehtävä jotain. Postikin kuljetti minulle tänään kaikkea kivaa testattavaa: Suunnon uuden mittarin, Suunto Questin (jee!) sekä Flow juomia. Niistä juttua lähipäivinä.


Tässä vielä lopuksi hassunhauska videomme (lainattu Liinan blogista). Mulla on hiukset onneksi auki niin mun repeilyä tässä ei näy. Mykkäfilmi :) Kuulasiskolla on muitakin videoita omassa postauksessaan. Nyt kun kynnys on ylitetty, uskallan ehkä toistenkin laittaa videopätkää tänne itsestäni..? Hmm... Olen kyllä niin kova puhumaan, että outoa katsoa videota itsestäni jossa en puhu mitään...

3 kommenttia:

  1. siis kuin järettömän lyhyt sä oot??:)

    VastaaPoista
  2. 160cm :) Liina onkin tosi pitkä ja näytän aina tosi huvittavan lyhyeltä sen kanssa. Salilla ei voi pitää edes korkkareita ;)

    VastaaPoista
  3. Ai no et sä sit edes oo mitenkään erityisen lyhyt!:) Näyttää just noin pitkän ihmisen lähellä vaan.,mut en usko et luonnossa niin selkeesti;)

    VastaaPoista