Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.10.2011

Testissä BodyShape, itsepintaisten rasvakertymien poisto ilman leikkausta

Testaan BodyShape rasvanpoistomenetelmää kolmen hoitokerran jaksona ja raportoin teille miten hoito vaikuttaa ja kerron mitä siinä tapahtuu. Suosituksena on ottaa 3-6 kerran hoitojakso, näin saadaan parhaat tulokset.


MyClinic löytyy Erottajankatu 11:stä. Ensimmäiseksi täytän kaavakkeen, jossa kartoitetaan terveydentilani. Sitten siirrytään hoitohuoneeseen. 
Estecia BodyShape -hoidoissa käytetään kavitaatiotekniikkaa, jolla itsepintaiset rasvakertymät voidaan poistaa ilman leikkausta - nekin, jotka eivät tunnu häviävän minnekään tiukasta ruokavaliosta tai runsaasta liikunnasta huolimatta. Ongelma-alueita ovat usein kyljet ("jenkkakahvat"), reidet, pakarat, polvien sisäpuoli, käsivarret, miesten rinnat.


Minun ongelmani ovat takapuoli ja reidet, haluan ne pienemmäksi. Haluan pyllyn pienemmäksi sivulta, en takaa. Hoito ei vaadi mitään esihoitoa. Ei tarvitse olla syömättä tai juomatta tai urheilematta. Myös hoidon jälkeen saa urheilla, ja se on toivottavaakin. Loistavaa. 


Ensin otetaan mitat ja sitten käyn hoitopöydälle. Iholle levitetään geeliä ja hoitopäätä liikutetaan pyörivin liikkein hoidettavalla alueella. Tämä hieman lämmittää ihoa. Ei polta eikä kuumennakaan. Hoito kestää 40minuuttia ja sen jälkeen mitat otetaan uudelleen. Hoidon aikana kuuluu "ultraäänimelua", minusta se ei ole häiritsevää vaikka siitä varoitetaan. 


No mihin tämä perustuu? Mihin se rasva muka katoaa? Menetelmä perustuu matalataajuiseen ultraääneen. Ultraäänikenttä synnyttää nesteeseen kuplia, jotka kasvavat vähitellen ja rikkoutuvat tietyn kokoisina. Tapahtumassa vapautuu energiaa lämmön ja paineaallon muodossa. Koska rasvasolujen kalvoilla ei ole rakenteellista kykyä sietää värinää, kavitaatiovaikutus rikkoo ne helposti säästäen samalla verisuoni-, hermorata- ja lihaskudosta. Kun rasvakudos on rikkoutunut, rasva vapautuu solujen väliseen kudosnesteeseen triglyseriidien muodossa. Kudosnesteessä solut hajoavat entsyymien vaikutuksesta glyseroliksi ja vapaiksi rasvahapoiksi. Vesiliukoinen glyseroli siirtyy verenkiertoon, jossa sitä käytetään energianlähteenä, kun taas liukenemattomat vapaat rasvahapot kulkeutuvat maksaan, jossa ne käsitellään kuten mikä tahansa esimerkiksi ruuasta saatu rasvahappo.


Voiko hoidolla olla sivuvaikutuksia?


Hoidolla voi olla lieviä sivuvaikutuksia, kuten tilapäistä punoitusta, voimakas jano tai hoitoa välittömästi seuraava pahanolon tunne, joka kuitenkin häviää juomalla vettä. Vaivat häviävät parissa tunnissa tai päivässä. Minulle ei tule mitään sivuvaikutuksia. Hyvä juttu!


Millaiset hoitotulokset sain ensimmäisellä kerralla?


Lantion alaosa pieneni 1,5cm. Molemmat reidet kapenivat 1,5cm. Aika huikeaa, yhden hoitokerran jälkeen. Eron huomasi peilistäkin heti ja housut sujahtivat mukavasti jalkaan. Tyytyväisenä jään odottamaan seuraavaa hoitokertaa. Halusin keskittää kaiken siihen missä ongelma on. Mahaakin olisi mukava saada pienemmäksi, mutta ehkä sitten toisella hoitokerralla. Jaloista ja pyllystä tuli aika hyvät. Olen tosi tyytyväinen. 


Seuraavan hoitokerran voi ottaa aikaisintaan 8 päivän päähän. Minun seuraava hoitokertani on n. 2 vkon kuluttua ja kolmas siitä reilun 8 päivän kuluttua. Kerron taas kuinka seuraavan hoidon jälkeen tuloksia on tullut. 


Tämä on mainio keino vaikka morsiammelle kutistaa itseään ennen häitä, tai ihmiselle joka on pudottanut paljon painoaan ja loput ovat tiukassa... Jos olisin tiennyt tästä ennen omia häitäni, olisin varmasti varannut ajan tänne. Minulle tilattiin nimitääin liian pieni, espanjalainen hääpuku, jonka välttämättä halusin. Lopuksi se mahtui kyllä päälle, mutta rehkin hiki hatussa kilojen kanssa ja pukua vähän suurennettiin... Tai sitten tämä sopii vaikka painonpudotusta aloittavalle henkilölle, tällä saa mukavan alkusysäyksen itsensä kutistamiseen ja ruokavaliokin pysyy paremmin kunnossa kun hoitojaksoista saa lisää motivaatiota.


 myClinicin sivuilla on nyt messutarjous ja heillä on usein muitakin tarjouksia pakettihoidoista.

5 kommenttia:

 1. Ottasitko mitat vaikka parin päivän päästä uudelleen? Eli onko tämä kuin pysyvä olotila, vai lähtikö sieltä vaan nestettä vaeltamaan ja palaa takaisin..;)

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus on ottaa, kuulemma iho voi olla vähän turvoksissakin, joten parin päivän päästä tulos on realistisempi. Pistetään siis perjantaina mittoja tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Jo on toimenpiteellä hintaa. Ei kannata kyllä siivoojaksi kouluttautua.

  VastaaPoista
 4. Minua kiinnostaa myös tämän toimivuus pidemmällä aikavälillä :) Jään mielenkiinnolla odottelemaan myöhempiä tuloksia!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tämä jäi pysyväksi muutokseksi. Lauantaina otetut mitat olivat edelleen pienemmät kuin lähtötilanne keskiviikkona. Eli samat kuin ensimmäisen hoidon lopussa otetut mitat.

  VastaaPoista