Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.10.2011

Supershopping & superfood juttuja

Gaudetella oli tänään kantisilta ja kävin hakemassa kauan himoamani Filippa K:n takin sekä Acnen nilkkurit -20% alesta. Olen pitkään kulkenut arkisin koroitta, mutta nämä kengät ovat aivan ihanan mukavat jalassa. Niillä kävelee sporttinenkin tyyppi työmatkat ja lapsen päiväkotireissut. 
Aamunavausjuoma
Tänään on huilipäivä urheilusta. Salilla ehdin varhain aamulla kuitenkin käväistä, kun kävimme asiakkaani kanssa tekemässä aamun salitreenin. Tällä viikolla olen itse pitänyt salilta taukoa ja kävellyt ja zumbannut ja fillaroinut. Oli liian rankat treenit viime viikolla... Töissä baarilla on ollut taas aivan huippu viikko! Ja tänään muuten tapasin Kampin baarissamme legendaarisen superfood miehen, ihanan Jaakko Halmetojan


CocoVi Bar on saanut omat nettisivut, käykää katsomassa. Ja CocoVi Bar'sta kannattaa facebookissa käydä myös tykkäämässä, sinne saattaa tulla silloin tällöin hyviä tarjouksia! Huomenna olen tiskin takana Erottajalla, tervetuloa smoothielle tai salaatille. Tai nauttimaan vaikka kuppi luomukahvia tai pakuriteetä. Facebookissakin mainostamaamme "Aamunavaus juomaa" kannattaa myös ehdottomasti kokeilla!
Opti MSM
Aamunavausjuomaan tulee opti MSM:ää. MSM eli metyyisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton, valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. MSM auttaa kehoamme varsinkin energian tuotannossa ja erilaisten tukikudosten rakentumisessa (esim. hiukset, luut kynnet ja nivelet). Korkeampina annoksina MSM:lla on saatu terapeuttisia vaikutuksia mm. allergioiden ja astman hoidossa, ruoansulatushäiriöissä, niveltulehduksissa sekä lihasarkuuden ja kramppien poistamisessa.  MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihonkkunnosta kiinostuneille ja liikuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit). MSM toimii kaikilla urheilijoilla mainiosti lihasarkuuden lievittämiseen ja lihasvammojen parantumisen nopeuttamiseen, koska rikki toimii kekskeisessä roolissa tuikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa. MSM-jauheesta voi ola apua nivelrikkoon, nivereumaan, kuorsaukseen, erilaisiin tulehdussairauksiin ja kiputiloihin. 


Omakohtainen kokemus opti MSM:stä on loistava. Vakkariaamupirtelöni sisältää mustikkaa, tyrniä, opti MSM:ää, suklaanmakuista Hera80 jauhetta, macaa ja lucumaa sekä vettä ja vähän suolaa. Nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti