Sports Lady®

Sports Lady®

20.10.2011

Meikkipostaus



Aiemmin lupasin kirjoittaa sporttimeikkipostausta yleisön pyynnöstä. Itse olen aina ollut tosi tarkka ihonhoidon suhteen. Puhdistan joka ilta meikit pois ja olen jo 16 vuotiaasta käyttänyt silmänympärysvoiteita ja hyviä ihonhoitotuotteita. Minulla on tosi herkkä iho, marketin hyllykamaa en ole voinut ikinä käyttää. Lumenen nestemäisestä rajauksesta sain joskus punaiset viirut silmiin ja jokin supermarketin naamio tarttui naamaani niin hyvin kiinni, että ei meinannut millään lähteä pois... Joten olen aina suosinut kunnollisia (ja valitettavasti myös kalliita) hoitotuotteita ja meikkejä.


Niin kuin aiemmin olen maininnut, olen ollut merkkituotteiden (Dior, Chanel, Helena Rubinstein, Clinique, Biotherm, Clarins, Lancome...) suurkuluttaja kunnes löysin Bottega Verden. Olin aluksi skeptinen heidän meikkejään kohtaan, vartalon ja kasvonhoitotuotteet olin todennut kyllä aivan loistaviksi viime kuukausien aikana. Meikeistä minulla on BV:ltä ollut meikkivoidetta, siitä olen tykännyt tosi paljon. Sitten yksi teistä lukijoista pyysi minua kirjoittamaan Bottega Verden tuotteista enemmänkin, meikkiaiheisen postauksen. Lähdin siis tekemään tätä juttua BV:n tuotteiden pohjalta. Ja niitä kokeillessani, ei voi muuta kuin ylistää tätä sarjaa jälleen. Koukussa myös meikkeihin... 


Sitten itse operaatioon... Aivan ensimmäiseksi teen aina silmämeikin pohjustuksen. Siihen löytyy BV:ltä loistava tuote: Vita Stem Anti Age -peitevoide. Sen lisäksi, että tuote peittää niin se vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta. Tuote sisältää C- ja E-vitamiinia sekä omenen kantasoluja. Samalla kun se "värittää" pahannäköiset silmänaluset piiloon, se myös hoitaa. Ja toimii, voin kertoa. Peitää ja auttaa. YSL:n valokynää olen käyttänyt "aina" ja muutama vuosi sitten ihastuin Helena Rubinsteinin silmämeikin pohjustusvoiteeseen. Bottega Verden tuote pesee molemmat mennen tullen. 


Sitten puuteria päälle. Tähän toimii loistavasti irtopuuteri. Irtopuuterilla saa juhlameikkiä tehdessä tehtyä myös "jarrut" silmien ympärille, mikä estää luomivärin varisemisen leviämistä muuten kasvoille. Testissä minulla on BV:n mineraalipuuteri. Se on öljytön, tuoksuton ja väriaineeton. 


Luomivärin laitan seuraavaksi, ja kun se on valmis niin teen rajauksen. Bottega Verden luomivärissä minulla oli testissä "Ombretto Tortora", Dove Grey in english. Siinä on silkkiproteiinia, silkkitoukan silkkiä, helmiäisjauhetta. Levittyy kauniisti ja pysyy. Rajaukseen käytin mustaa BV:n kajalia. Siinä on tosi pehmeä terä ja kynää on hyvä käyttää. Aikaisemmin olen käyttänyt Diorin kajalia ja kulmakynää. Tämä pesee Diorin mennen tullen ja maksaa paaljon vähemmän. 


Sitten vuorossa ripsari. "Mascara allunganete alta definizione con Pantenolo e Cera di Riso". Siinä on hyvä harja, joka erottelee ripset loistavasti. Tämä on myydyin ripsiväri BV:llä, se on herkille silmille tarkoitettu. Tykkään. Olen käyttänyt HR:n ripsiväriä pitkään, tämä voittaa myös sen.


Kun silmät on piirretty, laitan meikkivoiteen. Ihoni ei kaipaa puuteria, joten meikkivoiteen jälkeen piirrän kulmat. Bottega Verden kulmakynä saa täydet pisteet. Se maalaa kulmista luonnolliset, harjaosa on erittäin toimiva ja hintakaan ei päätä huimaa: 8,99 eur! Muutenkin meikkien hinnat ovat tosi edulliset, käykää katsomassa Bottega Verden sivuilta


Lopuksi häivytys aurinkopuuterilla. Leukaan, kasvojen ulkoreunaan... Aurinkopuuteri tuoksuu ihanalle. Siinä onkin kookosuutetta, joten ei mikään ihme. Tästä löytyy yksi sävy, joka näyttää tummalle paletissa, mutta iholle muuntautuu kauniin väriseksi. Se sopii niin vaalealle kuin tummallekin iholle juuri muuntaumiskyvyn vuoksi. Aurinkopuuterista minulla on ollut Lancasterin puuteria ja se on liian tumma, sopii aivan todella päivettyneelle iholle. BV:n aurinkopuuterilla voi tehdä kalpeaihoinenkin häivykset. Very good. 


Sitten poskipunaa ja huulipunaa. Poskipunassa minulla on sävy "peach". Se sisältää aloe- ja takiaisenjuuriuutetta. Takiaisenjuuriuute ehkäisee näppylöiden syntymistä. Poskipunaa löytyy 4 eri sävyssä. Huulipuna on ihana. Siinä on auringonkukkauutetta, hyaluronihappoa ja se on lyijytön. Hyaluronihappo tekee huulista muhkeammat..kyllä :) Ja miettikää paljonko huulipunaa kuluu vuodessa ja paljonko sitä nielet ruuan/juoman mukana ja paljonko sitä päätyy elimistöön...? Lyijytön puna on aina hyvä vaihtoehto... Huulipunat, joista valintani tein, näyttivät testereissä tosi tummilta. Tykkään vaaleasta huulipunasta. Sain Meriltä loistavan vinkin: kokeile huulipunaa sormen päähän, ei kämmenselkään. Sormenpään iho vastaa enemmän huulen ihoa ja väri näyttää siinä oikeammalta. Näistä kolmesta vaihtoehdosta en olisi ottanut yhäkään, mutta kun jokin oli valittava niin otin yhden. Ja olen ihan megatyytyväinen. Näytti ei niin hyvältä testerinä, mutta huulilla se oli aivan erinäköinen. Perfetto!


Ja nyt on meikki valmis. Arkimeikin tekoon minulta menee 10min ja teen kaiken tämän. Nopeaa vai mitä :) Pienen lapsen äitinä ja kiireisenä ihmisenä on oltava nopea. En lähde koskaan ilman meikkiä töihin, en usein salillekaan. Meikkaamiseen ei mene paljon aikaa ja tuotteet kuitenkin hoitavat ja suojaavat ihoa päivän aikana. Urheillessa en pese meikkejä pois ennen treeniä, mutta puhdistan ihon sen jälkeen aina hyvin. Salilla saatan käydä aamulla, joskus kävin lounastunnillakin. Silloin menen aamun meikeissä sinne ja lähden samalla naamalla pois. Ehkä töpöttelen kiillon pois ja lisään huulipunaa, siinäpä se... Kesken päivän voi käydä treenaamassa  ja näyttää hyvältä sen jälkeenkin. Salitreenin voi tehdä 30-45 minuutissa ja "ehostamiseen" ja suihkussa käyntiin saan kulumaan tämän jälkeen ruhtinaalliset 10min. Kun hoidat ihoasi oikein: rasvaat kerran päivässä suihkun jälkeen ja puhdistat kasvot, näin voi tehdä. Ja hyvät tuotteet meikkipussiin!!!!


Sitten on mainittava vielä, että käyn silloin tällöin kasvohoidossa. Vakkari kauneushoitolani on Senses, Sanomatalossa. Sensesin Janina tekee niin loistavan mahtavan kasvohoidon. Ensinnäkin koko hoito on niin rentouttava! Kasvohoito tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan, oman ihontyypin mukaan. Toiseksi, kasvohoidon yhteydessä hartiat hierotaan ja koko paketti on niin rentouttava ja ihana, että sitä ei sanoin voin kuvailla. Sen voi testata itse :) Palkitsin itseni tällä hemmottelulla tiistaina kun minulla oli synttärit. Ihanaa!

4 kommenttia:

  1. Kiitos osuvasta BV-postauksesta! Bongasin sattumalta juuri tänään Tampereella BV:n myymälän, kun kuljin siitä ohi. Ajattelin tulla tänne lueskelemaan, kun muistin sinun bloganneen näistä tuotteista aiemmin. Taidan käydä myymälässä piakkoin tutustumassakin...

    Pieni pyyntö vielä lopuksi. Voisitko kirjoittaa postaukset normaalilla fontilla? Pitkien pätkien lukeminen kursiivilla on aika epämukavaa.

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    Satutko tietämään onko BV:n meikeissä ja muissa tuotteissa mineraaliöljyjä?
    Kiitos :)
    t. Tii

    VastaaPoista
  3. Moi Kaija! Tampereelle avattiinkin heidän myymälänsä loppukesästä. Sinne vain testailemaan ja tutustumaan tuotteisiin. Kiva jos jutuista on ollut apua.

    VastaaPoista
  4. Moi Tii! Pitää selvittää :)

    VastaaPoista