Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.10.2011

Mahtava työpäivä

Neljäs viikko CocoVi Bar'lla lähti käyntiin. Rakastan mun työtä. Olen aivan innoissani. Meillä on niin mahtava tiimi baarilla, ihania osaavia tyyppejä. Työni on mielekästä ja haastavaa. Tykkään aamulla lähteä töihin ja töistä ei ole hoppu kotiin. Vihdoin mulla on sellainen työ. Ei millään pahalla ex-kollegat ja työnantajat :) Edellisistä työpaikoista mulle on jäänyt superihania ystäviä ja roppakaupalla kokemusta. No vaikkapa ensi perjantaina meillä on Pörssin "kultuurikerhon" teatteri-ilta ja näen taas pitkästä aikaa mun ihania pörssikollegoita. 


Erottajan baari (Erottajankatu 5) on kuulkaa niin mahtavan kiva paikka, kuin olohuone. Eilen sohvilla salaatteja ja smootheja nauttivat PT-kollegani ja palistivat samalla. 
Sohville istahdan joskus itsekin, töitä tekemään ja asiakkaiden kanssa rupattelemaan. Niin Kampissa kuin Erottajallakin käy niin kivoja ja mielenkiintoisia asiakkaita. Ilo vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan! Meillä on WLAN asiakkaiden käytössä, täällä on hyvä kirjoittaa vaikka päivän blogiteksti tai hoitaa pari työasiaa samalla kun pistäytyy lounaalle tai kaakaolle. Alla oleva kuva minusta onkin napattu CocoVi:n blogista. Sen kirjoittaja nautiskeli hyvästä tunnelmasta ja ihanista juomistamme tänään baarilla.
Ja samalla sohvilla istuessaan voi tietysti ihastella / shoptata Green Dress'n kauniita, eettisiä vaatteita. Esimerkiksi panta, joka minulla on kuvassa (oli ensinnäkin MUST HAVE) on Tyra Thermanin käsialaa. Se on tehty kankaista, joita on jäänyt yli alusvaatemalliston vaatekappaleista. 
Ville työntouhussa Erottajalla


Sitten iltapäivästä kiiruhdin Kamppiin Mikon ja Tompan kanssa vuoroon. Kampin CocoVi Bar löytyy Ruohonjuuresta, Salomoninkatu 5, Kampin keskuksen vierestä. Mikko aloitti työt meillä lauantaina ja Tomppa on jo ihan pro CocoVi Bar'ilainen. Ja Ville on ollut baareilla aivan alusta asti, superporukkaa.
Mikko ja flyerit, joilla saa ihania mantelimaitomaistiaisia. Mikkoon voit törmätä niin Erottajan kuin Kampinkin läheisyydessä flyereiden jaossa sekä tietysti tiskin takana. 
Tomppa ja kurkku/omena -mehun valmistus
Oletko kokeillut virkistävää kurkku/omena -mehua? Itse kokeilin tänään ja ihastuin, Sports Lady suosittelee

3 kommenttia:

 1. Sä oot Hanna niin tyylikäs :)
  Terkkuja Porista!
  - Taija

  VastaaPoista
 2. Kiitos Taija! No se johtuu tuosta Green Dress'n kauniista hiuspannasta :)

  VastaaPoista
 3. välitä kiitokset tompalle ja villelle! heidän tekeminään smoothiet ovat huomattavasti parempia kuin monen muun cocovibarin työntekijän. käyn usein kiireessä ostamassa jotain, mutta nyt joskus käännyn ovella jo pois, sillä laatuerot eri tekijöiden välillä on liian suuret. smoothien hinnalla ei ole mitään väliä, vaikka olisi kalliimpikin, jos vain laatu pysyisi samana. ystävällisin terveisin jonna

  VastaaPoista