Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.10.2011

Purkkeja ja puteleita
Olen ollut Stockan kempparin suurkuluttaja. Hyllystä on löytynyt Rubinsteinia, Cliniqueta, Biothermiä, Clarinsia, Chanelia ja Dioria. Nyt siitä on tullut loppu. Sanotaanko, että viimeiseen puoleen vuoteen en ole tällaisiin purkkeihin koskenut. Ei mitään järkeä maksaa merkistä, etenkin kun purkit sisältävät ties mitä. En ole mitenkään friikahtanut luomukosmetiikkaan, mutta kyllä nuo jutut nykyään merkitsevät kun purkkeja ostelen omaan hyllyyn. Yhdellä luennolla, jota olin kuuntelemassa sanottiinkin että tuollaisilla puteleilla voi kiillottaa kengät, naamaan niitä ei kannata laittaa :) Ihan totta. Ja mieluummin ostan sillä rahalla jotain muuta, vaikka parempaa kahvia ja superfoodeja.


"Beauty Feet" -jalkavoiteeni oli päässyt loppumaan, olen jäänyt siihen aivan koukkuun. Jalat on niin kovalla koetuksella urheillessa, ja muutenkin. Siispä kävin eilen Bottega Verdellä hakemassa sitä lisää ja moikkaamassa Meriä, joka kertoi taas uusista jutuista. 


Uutta liikkeessä oli mm. Hyaluron -sarjan vartalonhoitotuotteet, joiden sanotaankin olevan "veitsetön vaihtoehto".  Hyaluron sarjasta minulla on ollut käytössä kasvovoide. Sarjasta löytyy nyt myös vartalonmuokkaustuotteita, ja sain testattavaksi syväkosteuttavan vartalomaidon. Hyaluronihappo säilyttää ihon nuorekkuuden ja aktiiviraaka-aineena käytetty happo imee itseensä runsaasti kosteutta. Nämä vartalonmuokkaustuotteet tuoksuvat yhtä ihanalle kuin kasvovoidekin. Voide imeytyi hyvin ja ihosta tuli ihanan pehmeä :) Tosin olen niin purkkifriikki, että rasvaan ja pidän ihon aina niin hyvässä kunnossa ettei se pääse sellaiseen katastrofaaliseen tilaan. Tätä vartalovoidetta on olemassa sarjassa myös tuhdimpi versio, jos iho on aivan korppu.Toinen testattava juttu on myös uusi parabeeniton, väriaineeton ja silikoniton pellavansiemen -hiustenhoitosarjan shampoo ja hoitoaine. Pellavansiemenöljyn luvataan pehmentävän ja ravitsevan hiuksia ja se saa ne näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Sarjasta löytyy myös kampausneste. Minulla on tosi "pörröinen" hius ja vähänkin kun ilma on kostea, niin hiukset menevät kiharalle ja pörröiseksi. Sen vuoksi myös shampoiden kanssa on aina ollut niin etten voi käyttää "markettikamaa". Näillä BV:n pellavansiemen sarjan tuotteilla pesun jälkeen hiukset ehkä oli hieman työläämpi selvittää kuin esim. Lanzan tuotteiden pesun jälkeen, mutta lopputulos oli aivan loistava. Hiuksista tosiaan tuli kiiltävät ja ihanan ilmavat ja selvät. Toimii kuten luvattiinkin. Bottega Verde ei yleensä turhia lupaile, testaamani jutut ovat oikeastaan aina toimineet niin kuin on luvattukin. 


Lupasin aiemmassa postauksessani, lukijan toiveesa, kirjoittaa sporttiaiheisen meikkipostauksen. Ja tässä yksi tuote joka on ihan ehdoton. Siitä sitten lisää myöhemmin.


Ihania uusia puteleita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti