Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.10.2011

Markku "Ultra" Saarisen mieletön pyöräilymatka messuillaMinulla oli kunnia olla todistamassa tänään Kauneus- ja terveysmessuilla Markku Saarisen mahtavaa fillarointiurakan "maaliinsaapumista" CocoVi:n osastolla. Markku on polkenut Suomen päästä päähän neljä kertaa ja tämän viikonlopun aikana hän urakoi mielettömät 1515,2 kilometriä. 
Urakka alkoi perjantaina ja loppui tänään klo 13.00. Muutama wc:ssä käynti matkaa aina katkaisi, mutta muuten Markku on polkenut yötä päivää nukkumatta. Ravinto matkan aikana koostui vitamiini- ja kivennäisainevalmisteiden lisäksi pienestä määrästä veteen sekoitettua hiilihydraattia. Matkan eväänä toimi hänellä myös CocoVin kylmäpuristettu kookosöljy, jota Markku lusikoi purkista viikonlopun aikana. Italiassa mittatilaustyönä teetetty maantiepyörä oli asetettu Tacx Flow -sisäharjoittelulaitteen päälle. Markulla huoltajana viikonlopun aikana toimi hänen tyttärensä ystävänsä kanssa. 
Koitos oli Markulle ensimmäinen sisätiloissa ajettu suoritus, jota tiettävästi Suomessa ei ennen ole tehty. Varsinainen uratavoite ajoittuu kesälle 2012, jolloin Utahissa järjestetään Race Across America -ultrapyöräilykilpailu. Noin 40 osallistujan kisa pitää sisällään 5000 kilometrin läpiajon Amerikan länsirannikoilta itärannikolle. 
Koitoksen viimeiset minuutit
Urakka on ohi
Sports Lady onnittelee Markkua upeasta saavutuksesta! Mahtavaa!

1 kommentti:

  1. Millon voittajille ilmoitetaan? Arvasin nimittäin juuri tuon 1515km.

    VastaaPoista