Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.12.2011

4 yötä lähtöön... Valmisteluja ja hemmottelua

Aloitin pakkaamisen reissua varten. Joululahjaksi hankin itselleni uudet aurinkolasit ja Bottega Verdeltä sain aurinkotuotteita kaveriksi reissuun. Jotenkin tänä syksynä on tullut paiskittua ihan tosi kovaa töitä ja nyt on todella sellainen olo että loma on ansaittu. Keskiviikkona oli viimeinen kahvakuulatunnin pito ja huomenna viimeinen työpäivä ennen lomaa.
Antiage aurinkovoiteessa on suojakerroin 30, käytän aina 30:a reissussa. Se sisältää luomutuotettua oliiviöljyä, oiivi-,sitruuna- ja kaktusviikunauutetta sekä kookosöljyä. After Sun'ssa on taas luomutuotettua oliiviöljyä, oliivi-, lime- ja piikkipäärynäuutetta ja kookosuutetta. Hyvä tuoksu molemmissa! Rasvojen on oltava hyvät, sillä todella aion vain maata ja lueskella. Ja käydä ehkä salilla, rannalla kävelemässä, kylpylän hoidoissa, nähtävyyksiä katsomassa. Ja ihan yksin, ou jee. 

Tänään on ollut varsinainen hemmotteluiltapäivä. Olimme hyvän ystävän kanssa töiden jälkeen Havenin baarissa glögillä. Tai teellä oikeastaan. Havenin aulabaari on ihanan kodikas ja viihtyisä. Ja Oonan kanssa oli ihana jutella. 
Ja sitten kotimatkalla poikkesin Akateemisesta hakemassa lomakirjan itselleni.
Kotona hemmottelu jatkui. Makasin hyvinvointipussissa tunnin ja katsoin telkkaria, aah ihanaa! Sitten vartalonkuorinta, kunnon öljyt ja vähän kasvohoitoa. Nyt on iho valmis ruskettumaan taas. Mulla on muuten viime kesältä vielä rusketusta vähän jäljellä, kannattaa rasvata ja hoitaa hyvin niin se pysyy. 
Joululahjatkin on paketoitu ja joulun tavarat pakattu. Huomenna alkaa loma!!! Ensin Poriin ja sitten reissuun heti joulun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti