Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.12.2011

♥ Aamupala ja kuinka biosignaturen ohjeita on noudatettu alkuviikosta

Luovuin "meat & nuts" aamiaisesta, koska ajatus pidemmän päälle kanan ja pähkinöiden syömisestä tuntui vastenmieliseltä :) Vaihtoehtona tälle on nyt esim smoothie ja suklaa -aamiainen. Muutama raakasuklaa (nämä suklaat maustoin kaardemummalla ja unohdin laittaa niihin makeutuksen joten ovat sitten vähän terveellisemmästä päästä vielä) ja smoothie (mustaherukkaa ja suklaaheraa). Vannoutuneena aamupuuroihmisenä (ja suklaaihmisenä) tämä on paljon parempi vaihtoehto. Puuron saan syödä iltapalaksi, joten siitä ei tarvitse luopua. 
Tällä viikolla olen myös muistanut käyttää hankkimaani psyllium -kuituvalmistetta ja ensi viikolle katson sitten toisen lisäkuituvaihtoehdon, kierrätyksen vuoksi. Joka viikko siis eri valmistetta.


Kone on mennyt ajoissa kiinni. Eilen illalla teki mieli tehdä pari työjuttua, mutta kirjoitin ne paperille ylös ja päätin tehdä tänään aamulla. Teki oikeasti mieli vielä tehdä ne pari työhommaa, ihan ärsytti laittaa kone pois. Mutta korvissani kaikuivat Annen sanat: "Jos tämä asia auttaa sinua tavoitteeseen pääsemisessä niin voisitko sen toteuttaa?". Kone sammui klo 21.00 (Olin töistä vasta kasilta kotona, joten se oli kuitenkin pakko vielä avata..), kirja käteen 21.30 ja 21.45 sammutin valot.
Nämä täysin lisäainettomat ja parabeenittomat shampoon ja hoitoaineen ostin Ruohonjuuresta viime viikolla. Ovat oikeasti tosi hyvät ja hiuksista tulee kiiltävät. Parhaat luomushamppoot ikinä! Eikä ole hintakaan paha. 

2 kommenttia:

  1. Ei voi kyllä terveellisesti syöminen enää ihanammaksi mennä! mitkä värit <3 olen miettinyt myös jonkin heran ostamista proteiinin lähteeksi, mutta nuo maustetut vähän epäilyttävät. Mitä mieltä olet niistä, tai oletko yhtään perehtynyt? Meinaan mistä se maku tulee, ei varmaan mistään kovin luonnollisesta :o

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo maustetut on makeutettu keinotekoisilla makeutusaineilla. Kyllä siinä vähän laatu kärsii, mutta se on hyvää ja toistaiseksi olen niitä vielä käyttänyt. Omatunto kyllä soimaa hankkimaan jotain muuta, mutta kun muuten ruokavalio on niin kunnossa ja puhdasta niin en ole vielä siihen lähtenyt. Luomuvaihtoehtot taas ovat todella hintavia ja maku ei ole näin hyvä. Ja maustamaton hera ei ole niin hyvän makuinen, siihen pitäisi lisätä hunajaa tai kaakaota tai muuta makeuttamaan... Ja sitten tulee lisää energiaa :)

    VastaaPoista