Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.12.2011

Kohti Puolaa - 11th World Dance Week in Mikolajki

Perjantaina lähtee aamukasilta lentomme kohti Varsovaa ja sieltä matka jatkuu bussilla Mikolajkiin, hotelli Golebiewskiin. Täällä pidetään myös tänä vuonna tanssin MM-kisat, jossa kilpailee joukkueita mm. Canadasta, Tsekeistä, Suomesta, Saksasta, Puolasta, Sloveniasta, USA:sta ja Etelä Afrikasta. Näissä kisoissa kilpailevat joukkeet mittaavat paremmuuttaan seuraavissa sarjoissa:


Disco Dance, hip hop, dance show all age groups - 5 gategories
Street dance show all age categories - small group & formations
Electric boogie juniors and adults - solos and duos
Productions 
Adults2 "Open" 


Step Up:lta lähtee muutama joukkue tänne ja tänäkin vuonna tulee varmasti aivan loisto reissu! Kylpylä hotelli on "middle of nowhere" ja kisat ovat aivan oma maailmansa. Viime viikonloppuna treenattiin Puolaa varten ja kyllä ne kuviot tulivat sieltä takaraivosta vaikka en kevään SM-kisojen jälkeen ollut kertaakaan kuvioita mennyt läpi. Meillä on ihana joukkue ja ihana Marco-koutsi ja odotan ihan innolla reissua. 


Viime vuoden retki oli varsinainen seikkailu, toivotaan että tämä matka olisi vähän rauhallisempi. Kisavaatteet käsimatkatavaroihin niin eiköhän esitys ole sillä turvattu. Tänä vuonna ei ole suurta rekvisiittaa, joka matkalla voisi kadota johonkin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti