Sports Lady®

Sports Lady®

23.12.2011

FIR65 Hyvinvointipussin testaus


Sain alkuviikosta postissa FIR Hyvinvointipussin testiin. Innolla odotan mitä tämä kapistus tekee ja kuinka hyvin se toimii.


Suurin kynnys aina uuden laitteen käyttöönottamisessa on se, että käyttöohjeiden lukemiseen ja tuotteen ihmettelemiseen menee liikaa aikaa. Pussi oli tosi kätevästi laatikossa, mitään muuta ei tarvinnut kuin levittää se lattialle, laittaa töpseli seinään (ja lukea ohjeet) ja aloittaa. Kaikki muut piuhat olivat valmiiksi jo kiinni. Pussi on helppokäyttöinen ja ohjeet olivat hyvät ja selkeät ja tarpeeksi ytimekkään lyhyet. 


Ensimmäistä testikertaa ennen kävin tekemässä salilla treenin ja sitten kotiin ja pussiin. Aloitin 30min annoksella. Oletuksena laitteessa oli 40min ja 42 astetta. Säädin ajan 30 minuuttiin ja lämpötilan 60 asteeseen (50 astetta & 30min = rentoutus ja 60 astetta ja 60min = kuntoilu). Tyyny pään alle ja vetoketju kiinni. Siinä sitten makailin sen puoli tuntia. Pikkaisen tuli hiki, ei paljon. Oli mukavan lämmin ja rento olo hoidon jälkeen.  


Hyvinvointipussin FIR-infrapunasäteily "syvälämpö" on energiaa, joka muuttuu lämmöksi osuessaan ihmisen kehoon. Koska infrapunasäteily on energiaa ja se syväluodataan 3-5 cm kehoon se luo piristävän ja virkeän tunteen. Keho puhdistuu samalla kuona-aineista ja näin ehkäistään erilaisia tauteja. Kehosta poistuu hien mukana mm. lyijyä, cadmiumia, nikkeliä, kuparia ja natriumia. Toksisia aineita, joita elimistö ei pysty poistamaan, keräytyy kehoon jatkuvasti. Lämpötila jossa aineita pystytään poistamaan on 45 astetta. Syvälämpö on kehon syväpuhdistaja. 


Aerobisen liikunnan tavoitteena on kohottaa sydämen lyöntitiheyttä ja lisätä aineenvaihduntaa, joka vastaavasti lisää verenkiertoa ja parantaa kuntoa. Kalorit kuluvat ja paino alenee suurella todennäköisyydellä. Tutkimukset ovat kuulemma osoittaneet, että altistuminen infrapunasäteilylle tekee samaa vaikutusta kuin liikunta. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin. Vaikka hikoilussa menetetty neste voidaan korvata veden juonnilla, menetettyjä kaloreita ei voi. Syvälämpö vie kehosta toksiset aineet poistamalla juuri rasvaa, jota tarvitaan myrkkyjen laimentamiseen.


Toisella testikerralla laitoin 60 minuuttia ja 60 astetta. Köllöttelin olohuoneen lattialla ja katsoin telkkaria samalla. Nyt tuli todella hiki. Kolmannella kerralla sama juttu. Love it!


Hyödyt ja vaikutukset
 • auttaa kylmiin jalkoihin ja käsiin 
 • parantaa lihaskuntoa, ääreisverenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden imeytymistä elimistöön
 • stimuloi ihosolujen uusiutumista
 • tuhoaa mm. flunssabakteerit, kun kehon lämpötila nousee 38,5 asteeseen
 • parantaa ihon kimmoisuutta
 • auttaa venähdyksiin
 • lisää kasvuhormonin tuotantoa
 • vahvistaa sydämen verenkiertoa
 • helpottaa vatsavaivoja
 • auttaa unettomuuteen
 • poistaa tehokkaasti kuona-aineita
Urheilu ja kuntoilu
 • nopeuttaa palautumista urheilusuorituksesta
 • auttaa elimistön hapenpuutteeseen
 • lievittää lihasjännityksiä ja kipuja
 • auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä sekä nivelten liikkuvuus kasvaa
 • apuväline nopeaan painonpudotukseen ja palautumiseen
 • vähentää särkytiloja
 • poistaa maitohappoja elimistöstä
Mitat otin itsestäni ennen kuin kävin Biosignaturessa. Niitä voi nyt seurailla tämänkin suhteen. Ja juuri yksi osa-alue tärkeimpänä prioriteetessa minulla oli takareiden piste, eli kaikenlaisista myrkyistä kropassa pitäisi päästä eroon. Takareiden paksu ihopoimu heijastaa naishormonien epätasapainoa. Erityisesti kehon ulkopuolelta tulleiden xenoestrogeenien määrä lisää rasvan muodostumista. Tässä ehkäpä hyvä apu siihen? Olen käyttänyt tällä viikolla hyvinvointipussia 3 kertaa ja rakastun siihen kerta kerralta enemmän ja enemmän. Ihana kapistus. 

7 kommenttia:

 1. Minkä hintainen tuo pussi on? Olis tosi kiva kokeilla, mutta jos on kovinkin arvokas, ei varmaan tule itselle ostettua.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  pientä palautetta: olisiko mahdollista että jatkossa ilmoittaisit selkeästi että tuote x on saatu firmalta y blogin kautta ilmaiseksi omaksi/testavaksi tmv? Välillä ovat turhan epämääräisiä "posti toi"-juttuineen. Samoin olen miettinyt että onko sinulla siis joku sponssisopimus Bottega Verden kanssa kun niitä tuotteita niin usein tunnut saavan? Ihan vain selvyyden vuoksi kyselen, en ole kateellinen ;) Ja pahoittelut jos olet tuohon jo aiemmin vastannut, en ihan joka postausta/kommenttia ole lukenut :)

  VastaaPoista
 3. Moi S,

  Kiitos palautteesta. Otan huomioon kommenttisi seuraavissa teksteissäni :)

  Bottega Verden kanssa tehdään yhteistyötä puolin ja toisin. Ostan heiltä tuotteita koska tykkään niistä ja myös saan niitä. Kirjoitan blogissa vain sellaisista jutuista jotka oikeasti allekirjoitan.

  VastaaPoista
 4. Multa sais ostaa. pari uutta on hyllyssä. saatte 250e kpl.

  Johannes.linna@omanetti.fi

  Olen yksityinen henkilö.

  VastaaPoista
 5. Hei, miten tämä homma on sujunut, kun pidempään oot käyttänyt? :) kiitos

  VastaaPoista
 6. Käytän suht harvoin nykyään. Tuntuu ettei ole aikaa, mutta kovien treenien jälkeen tämä kyllä palauttaa loistavasti. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista